Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Dezastru logistic la Ministerul Economiei

Valentina Popescu, 25 aprilie 2021, Ora 13:17

  • print
  • |
dezastru-logistic-la-ministerul-economiei-48545-1.jpg BREAKING NEWS

Ceea ce se întâmplă la ministerul Economiei, după venirea lui Claudiu Năsui,  este de neimaginat.  La sediul de pe calea Victoriei pare că e casa arsă.  Și cum aceste lucruri îmi erau semnalate de multă vreme, ieri am mers să văd dezastrul cu ochii mei.

A fost un fel de demers jurnalistic incognito.  Am intrat în minister într-un mod discret, pentru a vedea dacă ceea ce îmi scriau sursele se adeverește. Vreau să vedeți o singură imagine, care probabil face cât 1000 de cuvinte! Vorbim de curtea interioară a ministrului Economiei:

Pe lângă asta, ce se întâmplă în cladire e de vise negre. Nu mai există hârtie pentru copiatoare, hârtie igienică la wc, apă la dozatoare, apă la protocol, săpun pentru spălat pe mâini. În magazie bate vântul. Ultimile achiziții au fost făcute până în decembrie anul trecut.

Procedurile de lucru sunt și ele vraiște. Lucrările stau la semnat, la cabinetul ministrului, chiar și câte 2 săptămâni. Toți subordonații lui Năsui sunt siderati.  Acesta însă pare din alt film. Cu o regularitate de ceas elvețian,  după 17 seara Năsui bântuie pe holurile ministerului făcând filmări și filmulețe pentru Facebook.  În tot acest timp, programele de întrajutorare și stimulare a activității IMM-urilor au sucombat total..

 

EDITORIAL

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mare blestem pe Capitala României! Și-l trage din istorie și de la toți nenorociții de care s-a lăsat încălecată. Să nu uităm că în vreme ce alte orașe înfloreau puteri, arte și civilizații, aici un vodă nebun se distra în sania trasă de reni, iar ceilalți se pregăteau să-i toarne și să-i decapiteze pe r ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

13:44
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă