Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Campanie cu iz penal în Bragadiru Desagă bagă la desagă

Claudiu Constantin, 19 iunie 2021, Ora 09:45

  • print
  • |
campanie-cu-iz-penal-in-bragadiru-desaga-baga-la-desaga-1.jpg BREAKING NEWS

Candidatul care militează pentru un oraş fără corupţie nu are scrupule când vine vorba de bani şi putere.

Recent, pe reţelele de socializare a apărut un material în care Teodora Brabete Desagă, candidat PMP la primăria oraşului Bragadiru mituieşte un tânăr cu suma de 4000 roni pentru a-i oferi informaţii despre contracandidatul său, Gabriel Lupulescu. (PNL)

Desagă sau Teo PMP îşi doreşte cu adevărat primăria oraşului Bragadiru. Întrebarea este ‘’de ce?’’

Răspunsul este simplu. Desagă este pusă pe căpătuială. Şi-a tras până în prezent două apartamente cu credite bancare, conform declaraţiei de avere, deşi venitul său şi al soţului nu acoperă nici ratele, fără a lua în discuţie traiul de zi cu zi sau creşterea şi educaţia copilului. Umblă vorba prin târg că Desagă căpuşează mai mulţi dezvoltatori imobiliari ai oraşului Bragadiru, cărora le-a promis exclusivitate dacă va deveni primar.

Blaturi de campanie PMP – USR- AUR-PSD împotriva PNL

După cum spuneam, gura lumii vorbeşte că doi dintre aliaţii lui Desagă sunt Scarlat (fost candidat PSD acum independent) şi Costin Ioniţă (candidat AUR), ambii fiind născuţi şi crescuţi în Roşiorii de Vede. Aceştia au drept scop să rupă voturi din Bragadiru Vatră în defavoarea candidatului PNL, Gabriel Lupulescu dar să o şi sprijine.

Încrengătura PMP-USR-AUR-PSD nu este doar vizibilă dar şi coruptă.

Dragoste cu Scântei

Omul bun la toate al lui Desagă, după cum spun apropiaţii este Scântie Valentin şi el actualmente consilier în primăria Bragadiru. El este cel care participă la ‘’strângerea de fonduri’’ de la dezvoltatori şi tot el se ocupă de ‘’plata’’ informatorilor şi a postacilor care sunt implicaţi în campanie, că nu cumva aceasta să-şi murdărească imaginea de femeie imaculată.

 

EDITORIAL

Primarul sectorului 5 ,Cristian Popescu Piedone a desființat spațiile comerciale de la stația de metrou Izvor

Primarul sectorului 5 ,Cristian Popescu Piedone a desființat spațiile comerciale de la stația de metrou Izvor

  Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a participat la desființarea spațiilor comerciale de la stația de metrou Izvor. Echipele de demolare au venit după ce a plecat ultima cursă. Comercianții au strâns marfa în saci, iar muncitorii au început apoi demolarea. „Unde ne afăm noi azi aici? Suntem pe d ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

08:28
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă