Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Acești idioți care ne conduc.

Gheorghe George, 10 mai 2021, Ora 13:51

  • print
  • |
ace-ti-idioti-care-ne-conduc-48554-1.jpeg BREAKING NEWS

Promovarea vaccinării la Castelul Bran cu o doctoriță vampiroaică și seringi în loc de colți. O campanie realizată sub auspiciile primului ministru Florin Cîțu. Sperăm să se programeze tot Guvernul!

  

Dacă am fi făcut noi ilustrația de mai sus am fi fost acuzați de „zădărnicirea combaterii bolilor”. Felicităm așadar autorii inspirați ai materialelor de promovare pentru campania de vaccinare tip „maraton” la castelul Bran. Foarte sugestivă realizarea. Sperăm să fie și foarte productivă. În sensul că tot mai mulți români vor refuza vaccinurile experimentale cu efecte adverse inclusiv moartea când vor vedea astfel de imagini.

Deși pare incredibil, ilustrațiile de mai sus sunt realizate de Comitetul Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), organism interministerial aflat în subordinea directă a Secretariatului General al Guvernului și coordonarea Prim-ministrului, care se exprima online prin pagina de Facebook RO Vaccinare.

„Vaccinare de neuitat! Acum la Castelul Bran! Dai dovadă de curaj și responsabilitate, vei fi așteptat la Bran în următorii 100 de ani”, este mesajul publicat de inteligenții care se ocupă de campanie.

Demersul este organizat în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică Brașov, Centrul Rezidențial Pentru Vârstnici Maria și Prefectura Județului Brașov, iar beneficiarii vor primi o "diplomă de vaccinat la Castelul Bran” și acces gratuit la Expoziția cu Instrumente Medievale de Tortură, în cazul în care vor include și vizita la Castel, transmite CNCAV.

Pe când o campanie similară și la Casele de toleranță ilegale dar atât de bine cunoscute de către autorități? Oricum ar fi, le dorim membrilor Guvernului României vaccinare plăcută!

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

08:14
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară