Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: A fost nevoie de intervenția ambulanței după ce doi politicieni din Republica Moldova s-au luat la bătaie, în direct, la TV

Gabriela M Bogdan, 21 iulie 2021, Ora 11:33

  • print
  • |
a-fost-nevoie-de-interventia-ambulantei-dupa-ce-doi-politicieni-din-republica-moldova-s-au-luat-la-bataie-in-direct-la-tv-48795-1.jpg BREAKING NEWS

 

O dezbatere politică difuzată marţi seara, la televiziunea Jurnal TV din Republica Moldova, a degenerat în violențe. Protagoniştii conflictului au fost fostul consilier prezidențial Sergiu Tofilat și fostul viceministru de interne Ghenadie Cosovan, care după o discuţie aprinsă s-au luat la bătaie, relatează publicații locale TV8 și Agora.

 Conflictul a pornit după ce Sergiu Tofilat l-a numit pe Ghenadie Cosovan „lepădătură”. Supărat Cosovan i-a aruncat apa din pahar în față lui Tofilat, iar cel din urmă l-a lovit cu pumnul, l-a prins de gât și l-a trântit la podea.

Prezent în studio, Dorin Chirtoacă a scris pe Facebook că a intervenit ambulanța, pentru a acorda primul ajutor medical lui Ghenadie Cosovan.

Emisiunea a fost întreruptă după incident, dar Jurnal TV a revenit cu un mesaj în care anunță că cei doi s-au împăcat, la care au atașat o imagine cu cei doi strângându-și mâna.

 „În cadrul oricărui talk-show politic, discuțiile se încing deseori, iar invitații vorbesc și uneori reacționează în stare de afect. Se întâmplă oriunde, însă Jurnal TV nu tolerează astfel de atitudini. Pe viitor, asemenea manifestări vor fi taxate nu doar de public, ci și de echipa noastră. Ce e important e că totul e bine când se termină cu bine”, se arată într-un mesaj postat pe pagina televiziunii.

Pe pagina personală a lui Sergiu Tofilat au curs mai multe mesaje de felicitare după incident. Fostul consilier prezidențial a refuzat să răspundă solicitărilor presei de peste Prut de a comenta incidentul.

Cine sunt cei doi protagoniști

Ghenadie Cosovan a fost viceministru de interne în anul 2008 în guvernarea Partidului Comunist. În 2010 a candidat pe listele parlamentare ale unui partid politic care pleda pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Vamală şi pentru prietenia cu Rusia. Mai mult decât atât, în planul politicianului Cosovan era crearea unei alternative la Uniunea Europeană în baza ţărilor CSI. Ulterior, Cosovan a început să pledeze pentru unirea Republicii Moldova cu România.

Sergiu Tofilat este analist în domeniul energetic şi financiar-bancar. Din 24 decembrie 2020, acesta a fost consilierul președintei Maia Sandu, în domeniul energetic. Tofialt a renunțat la funcția de consilier pentru a participa la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie în componența Partidului Schimbării.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

09:48
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară