Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: A fost nevoie de intervenția ambulanței după ce doi politicieni din Republica Moldova s-au luat la bătaie, în direct, la TV

Gabriela Mihai, 21 iulie 2021, Ora 11:33

  • print
  • |
a-fost-nevoie-de-interventia-ambulantei-dupa-ce-doi-politicieni-din-republica-moldova-s-au-luat-la-bataie-in-direct-la-tv-48795-1.jpg BREAKING NEWS

 

O dezbatere politică difuzată marţi seara, la televiziunea Jurnal TV din Republica Moldova, a degenerat în violențe. Protagoniştii conflictului au fost fostul consilier prezidențial Sergiu Tofilat și fostul viceministru de interne Ghenadie Cosovan, care după o discuţie aprinsă s-au luat la bătaie, relatează publicații locale TV8 și Agora.

 Conflictul a pornit după ce Sergiu Tofilat l-a numit pe Ghenadie Cosovan „lepădătură”. Supărat Cosovan i-a aruncat apa din pahar în față lui Tofilat, iar cel din urmă l-a lovit cu pumnul, l-a prins de gât și l-a trântit la podea.

Prezent în studio, Dorin Chirtoacă a scris pe Facebook că a intervenit ambulanța, pentru a acorda primul ajutor medical lui Ghenadie Cosovan.

Emisiunea a fost întreruptă după incident, dar Jurnal TV a revenit cu un mesaj în care anunță că cei doi s-au împăcat, la care au atașat o imagine cu cei doi strângându-și mâna.

 „În cadrul oricărui talk-show politic, discuțiile se încing deseori, iar invitații vorbesc și uneori reacționează în stare de afect. Se întâmplă oriunde, însă Jurnal TV nu tolerează astfel de atitudini. Pe viitor, asemenea manifestări vor fi taxate nu doar de public, ci și de echipa noastră. Ce e important e că totul e bine când se termină cu bine”, se arată într-un mesaj postat pe pagina televiziunii.

Pe pagina personală a lui Sergiu Tofilat au curs mai multe mesaje de felicitare după incident. Fostul consilier prezidențial a refuzat să răspundă solicitărilor presei de peste Prut de a comenta incidentul.

Cine sunt cei doi protagoniști

Ghenadie Cosovan a fost viceministru de interne în anul 2008 în guvernarea Partidului Comunist. În 2010 a candidat pe listele parlamentare ale unui partid politic care pleda pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Vamală şi pentru prietenia cu Rusia. Mai mult decât atât, în planul politicianului Cosovan era crearea unei alternative la Uniunea Europeană în baza ţărilor CSI. Ulterior, Cosovan a început să pledeze pentru unirea Republicii Moldova cu România.

Sergiu Tofilat este analist în domeniul energetic şi financiar-bancar. Din 24 decembrie 2020, acesta a fost consilierul președintei Maia Sandu, în domeniul energetic. Tofialt a renunțat la funcția de consilier pentru a participa la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie în componența Partidului Schimbării.

 

 

EDITORIAL

Primarul sectorului 5 ,Cristian Popescu Piedone a desființat spațiile comerciale de la stația de metrou Izvor

Primarul sectorului 5 ,Cristian Popescu Piedone a desființat spațiile comerciale de la stația de metrou Izvor

  Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a participat la desființarea spațiilor comerciale de la stația de metrou Izvor. Echipele de demolare au venit după ce a plecat ultima cursă. Comercianții au strâns marfa în saci, iar muncitorii au început apoi demolarea. „Unde ne afăm noi azi aici? Suntem pe d ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

08:34
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă