Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Lupta Orban vs. Cîțu pentru șefia PNL

Valentina Popescu, 22 martie 2021, Ora 09:28

  • print
  • |
lupta-orban-vs-citu-pentru-efia-pnl-48509-1.jpg BREAKING NEWS

Organizațiile fidele lui Ludovic Orban fac declarații publice pentru a anunța susținerea acestuia pentru un nou mandat de președinte ale PNL. Florin Cîțu se întâlnește cu primarii partidului, chiar dacă încă nu recunoaște că vrea să candideze.

17 organizații PNL și-au declarat susținerea pentru Ludovic Orban: București, Iași, Hunedoara, Caras Severin, Maramureș, Vrancea, Argeș, Călărași, Sector 3 București, sector 2 București, Mureș, Teleorman, Bistrița, Ilfov, Prahova, Tulcea și Dolj. În schemă ar mai intra și acele organizații unde Orban are oameni de încredere:  sector 1 București, sector 5 București, sector 6 București, Dâmbovița, Slobozia, Ialomița, Brăila, Satu Mare, Neamț, Mehedinți, Vâlcea, Timiș (12 organizații).

Cei care încă nu-l susțin oficial pe orban sunt din Cluj, Bihor, Sibiu, Sălaj, Arad, Alba, Suceava, Giurgiu, sector 4 București, Gorj, Timiș și Constanța (in total 13 organizații).

Întrebat în repetate rânduri de presă dacă dorește să candideze pentru funcția de președinte al PNL, Cîțu a spus că este prea devreme pentru o discuţie în acest sens, fără a nega însă această posibilitate.

 

EDITORIAL

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mare blestem pe Capitala României! Și-l trage din istorie și de la toți nenorociții de care s-a lăsat încălecată. Să nu uităm că în vreme ce alte orașe înfloreau puteri, arte și civilizații, aici un vodă nebun se distra în sania trasă de reni, iar ceilalți se pregăteau să-i toarne și să-i decapiteze pe r ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

13:59
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă