Stanga
Dreapta

MAMA LUIZEI MELENCU SE RECĂSĂTOREȘTE LA DOAR ȘASE LUNI DE LA MOARTEA TATĂLUI FETEI

Gabriela Mihai, 2 iulie 2021, Ora 11:37

  • print
  • |
mama-luizei-melencu-se-recasatore-te-la-doar-ase-luni-de-la-moartea-tatalui-fetei-1.jpg

Având în vedere că soțul ei s-a prăpădit cu mai puțin de șase luni în urmă, vestea că că Monica, mama Luizei Melencu, s-a recăsătorit, recent, cu un bărbat dintr-un sat din Caracal, a uimit pe toată lumea.

Nina, mătușa tinerei care a dispărut de doi ani fără urmă, a oferit primele detalii despre nuntă, lămurind totodată motivele care au determinat-o pe femeie să facă acest pas important atât de repede.

Citește și: Monica Melencu, îngenuncheată de durere. Astăzi, Luiza ar fi împlinit 20 de ani: ”Soarta a fost prea crudă cu tine și cu noi”

Monica l-a cunoscut pe actualul soț în timp ce muncea la sera surorii Luizei. Se pare că bărbatul a fost cel care a grăbit cununia. „S-au cunoscut la o seră, el a grăbit cununia, ca să o treacă pe numele lui”, a declarat Nina.

„Este ceva foarte personal, ceva de familie. Nu vreau sa vorbesc mai multe. Noi trebuie să ne rezolvăm treburile cu Luiza, nu să discutăm despre viața mea personală”, a completat-o mama Luizei.

Ce zice Nina despre Monica

Mătușa fetei de declară foart încântată de această schimbare din viața Monicăi. „Este o femeie foarte muncitoare, a lucrat mult în Italia, în agricultură, l-a cunoscut pe actualul soț la fiica ei. Ea mai are o fată, pe lângă Luiza, care deține o seră, se mai ducea pe la ea să o ajute la treabă. Monica a nimerit tare bine cu acest bărbat, nu a spart casa nimănui, e văduv, cuminte, muncitor”.

Mai mult, Nina ne-a mai dezvăluit și motivul pentru care cei doi s-au grăbit să-și unească destinele:

„S-au căsătorit, dar nu au făcut cu veselie, au făcut ceva restrâns. El a vrut să o treacă pe numele lui. Monica și-a schimbat și numărul de telefon, el nu o mai lasă să vorbească cu nimeni, ca să fie mai liniștită”.

 

 

EDITORIAL

Primarul sectorului 5 ,Cristian Popescu Piedone a desființat spațiile comerciale de la stația de metrou Izvor

Primarul sectorului 5 ,Cristian Popescu Piedone a desființat spațiile comerciale de la stația de metrou Izvor

  Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a participat la desființarea spațiilor comerciale de la stația de metrou Izvor. Echipele de demolare au venit după ce a plecat ultima cursă. Comercianții au strâns marfa în saci, iar muncitorii au început apoi demolarea. „Unde ne afăm noi azi aici? Suntem pe d ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

07:44
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă