Stanga
Dreapta

Totul Verde. – societatea care înfrumuseţează Sectorului 4

Laurentiu Ion, 11 iulie 2021, Ora 10:51

  • print
  • |
totul-verde-societatea-care-infrumuseteaza-sectorului-4-48699-1.jpg

 

O zonă mai verde, un aer mai curat și un mediu mai sănătos. Locuri de joacă noi, alei largi și aerisite, blocuri reabilitate și zone de relaxare.

Nimic ieșit din comun până aici, dar se pot face astfel de lucruri? Sectorul 4 a demonstrat că se poate. Chiar zilele trecute Primăria Sectorului 4 emitea un comunicat de presă prin care anunța că edilul sectorului, Daniel Băluță, a făcut vizite în Franța, unde s-a întâlnit cu reprezentanți ai autorităților locale franceze, de la care a preluat mai multe idei de proiecte de dezvoltare urbană pe care vrea să le implementeze în sectorul pe care-l administrează.

 

Este normal ca lucrurile să se schimbe în bine odată cu trecerea anilor. Oamenii au nevoie de un minim confort, de lucruri normale, precum canalizare sau lumină pe stradă, un loc de muncă, un loc la grădiniță unde să își ducă copiii, dar și de siguranță.

Și se vede destul de bine că Sectorul 4 s-a dezvoltat și se dezvoltă mai departe. Parcurile și spațiile verzi sunt curățate și îngrijite corespunzător de angajații societății Totul Verde S.A., locurile de joacă sunt moderne, copiii se pot juca în ele în siguranță, iar grădinile blocurilor sunt adevărate oaze de relaxare și sănătate.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

19:15
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară