Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Traficanţii de droguri vor în libertate! Nepoții lui Mircea “Oaie” nu mai suportă arestul la domiciliu şi vor să fie liberi

Bogdan Ionescu, 14 iunie 2021, Ora 14:54

  • print
  • |
traficantii-de-droguri-vor-in-libertate-nepotii-lui-mircea-oaie-nu-mai-suporta-arestul-la-domiciliu-si-vor-sa-fie-liberi-48596-1.jpg BREAKING NEWS

 

În luna ianuarie am tras un semnal de alarmă autorităţilor din Constanţa despre traficanţii de droguri şi ne bucurăm că în urma articolului s-au luat măsuri.

Articolul publicat

 

“În plină pandemie Milionar în euro din droguri şi cămătărie ‘’Pablo Escobar’’ de România, Mircică Alexandru zis Oaie din Constanţa îşi continuă nestingherit afacerile|”

 

Restricţiile din pandemie nu au schimbat piaţa drogurilor din România şi nici obiceiurile de consum ale păturii sărace de consumatori.

‘’El Chapo’’ Mircică Oaie-cel mai vechi cămătar şi traficant de droguri din Constanţa

Mircică Alexandru cunoscut ca “Oaie’’ îşi continuă nestingherit afacerile cu droguri ceea ce înseamnă că sera cu canabis descoperită de ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul BCCO Constanţa în anul 2017 funcţionează încă şi la capacitate maximă.

Surse apropiate ne declară că: “În timpul restricţiilor din perioada stării de urgenţă au venit acele maşini militare şi patrulare pe străzile din Constanţa (Sarmisegetuza) îi legitimau şi îi trimiteau înapoi în case fără să-i întrebe ce caută pe strazi’’. Mai mult, aceste surse ne-au mai declarat că de Sfintele Sărbători Pascale, traficanţii s-au dat drept voluntari ai bisericii şi sub pretextul că duc lumina sfântă în casele oamenilor distribuiau droguri clienţilor.

Nepoţii lui Oaie ‘’săltaţi ‘’ de DIICOT!

În anul 2017, au avut loc percheziţii de amploare fiind descoperită o seră cu canabis în buricul Constanţei dar şi Xanax. Domiciliile respective mai fuseseră ‘’vizitate’’ de mascaţi şi în trecut, acolo, potrivit surselor, locuind rudele lui Mircică Alexandru nepotul lui Mircea Oaie.

Au ajuns după gratii!

Este vorba despre Iancu Alexandru, Ionuţ Alexandru, Gheorghe Alexandru şi Ilfan Suliman, care au fost arestaţi preventiv.

Cu ocazia percheziţiilor, au fost identificate şi ridicate o cultură indoor de canabis, droguri de risc (canabis, xanax), aproximativ 1300 grame substanţă vegetală susceptibilă a avea proprietăţi psihoactive, dispozitive de preparare, porţionare şi ambalare a dozelor de droguri, precum şi sume de bani în valoare totală de peste 75.600 lei. Precizăm faptul că, la imobilele de pe strada Sarmisegetuza şi Avram Iancu au mai avut loc percheziţii şi în trecut, cum ar fi pe 24 mai 2016. Şi atunci, aceeaşi indivizi erau suspectaţi de trafic de etnobotanice, fiind vorba despre o reală grupare infracţională. Ce este şi mai uimitor este faptul că se legau de existenţa indiciilor că persoana care le comercializa era o minoră în vârstă de 12 ani. Imobilul de pe strada Sarmisegetuza nr. 80 a fost luat la puricat şi în noiembrie 2011. Deşi iniţial se credea că este vizată locuinţa lui Victor Alexandru, fratele liderului Oaie (Mircică Alexandru), se pare că vecinii erau cei vinovaţi.

Acolo a fost găsită o cantitate semnificativă de ‘’iarbă’’ precum şi mai multe vase din material plastic folosite ca ghivece, dar şi instalaţii de irigat, aerisit şi ventilat.

Percheziţiile au durat multe ore, timp în care mascaţii au răscolit locuinţele din acel imobil. La un moment dat, oamenii legii chiar au intrat cu o cazma pentru a săpa într-un loc din beciul casei lui Victor Alexandru, unde bănuiau că vor găsi indicii despre cultivarea plantelor interzise. Încă de la acea dată, Mircică Oaie s-a arătat deranjat de acţiunea Poliţiei precizând că familia sa a fost tulburată de prezenţa poliţiştilor. Tot el spunea că nu-şi cunoaşte vecinii prea bine. Însă, potrivit informaţiilor se pare că aceştia sunt rude, vecinii fiind chiar nepoţii acestuia.

De precizat este faptul că indivizii care-şi duc veacul în acele imobile sunt deja obişnuiţi că dimineţile să le fie ‘’binecuvântate’’ cu vizitele mascaţilor. Scenariul este acelaşi. Traficanţii se consideră nevinovaţi iar nevestele se jură că bărbaţii lor sunt curaţi precum lacrima, dar mereu se lasă cu audieri, cercetări şi chiar arestări preventive.

Socrul lui Mircică Oaie era omul lui Mazăre, care l-a şi recompensat cu o afacere în Constantă, restaurantul situate pe strada Grivitei, loc vestit pentru consumul de droguri.

Aşteptăm veşti de la oamenii legii, de la BCCO şi procurorii DIICOT Constanţa cu privire la viitoarele ‘’surprize’’ pe care le pregătesc traficanţilor de droguri din Constanţa.

Speram ca actualul ministru de interne Lucian Bode să ducă mai departe acţiunea de luptă împotriva clanurilor de interlopi ce deţin monopolul în diferite judeţe.

 

Cercetați pentru trafic de droguri, nepoții lui Mircea “Oaie” nu mai vor în arest la domiciliu, vor în libertate

Ei susţin că în arestul la domiciliu s-au îngrăşat şi duc lipsă de mişcare.

 

Nepoții lui Mircea Alexandru cunoscut și ca” Mircea Oaie” sunt nemulțumiți de măsura arestului la domiciliu și cer schimbarea acesteia cu o măsură mai blândă. Aceștia sunt cercetați penal pentru trafic de droguri de risc în dosarul” OMAHA”.

Gheorghe, Iancu și Ionuț Alexandru, nepoții lui Mircea Alexandru zis Oaie, cercetați într-un amplu dosar de trafic de droguri, au cerut judecătorilor să le îlocuiască măsura arestului la domiciliu cu una mai puțin restrictivă, cum ar fi controlul judiciar. Totodată, instanța a menținut arestul la domiciliu și față de alți trei indivizi: Bogdan Ionuș Curte, Titi Nicolae Iacob și Elvis Radu, cercetați în același dosar, pentru aceleași fapte.

Cererile de înlocuire a măsurilor preventive actuale au fost formulate și înregistrate la începutul acestei luni, iar la începutul acestei săptămâni, pe 7 iunie, instanța le-a analizat, după care judecătorii le-au respins ca neîntemeiate.

” Respinge ca neîntemeiată cererea formulată de inculpatul Alexandru Iancu de înlocuire a măsurii arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar. Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestului la domiciliu luată faţă de inculpaţii Alexandru Gheorghe, Alexandru Iancu, Alexandru Ionuț, Curte Bogdan Ionuţ, Iacob Nicolae Titi şi Radu Elvis, pe care o menţine, următoarea verificare urmând a se realizat cel mai târziu la data de 06.07.2021. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 07.06.2021, ora 10,25”, se arată în încheierea de ședință.

Așa cum am mai arătat și în alte articole pe această temă, în cauză vorbim despre un grup infracțional organizat specializat în trafic de droguri de risc, efectuarea de operațiuni ilicite cu substanțe psihoactive noi și spălare de bani, care ar fi acționat în județul Constanța.

Gruparea ar fi acționat în municipiul Constanța, dar și în zona sudică a litoralului, respectiv localitățile Eforie, Techirghiol, Tuzla și municipiul Mangalia.

Membrii grupării ar fi pus în vânzare 15,13 kilograme de substanțe

, sunt acuzați de trafic de droguri și constituire a unui grup infracțional organizat.

susceptibile de a avea efecte psihoactive, pentru care ar fi obținut 1.292.355 de lei.

Pe fondul cauzei, cei 51 de indivizi, printre care și cele șase persoane menționate inițial

 

EDITORIAL

Primarul sectorului 5 ,Cristian Popescu Piedone a desființat spațiile comerciale de la stația de metrou Izvor

Primarul sectorului 5 ,Cristian Popescu Piedone a desființat spațiile comerciale de la stația de metrou Izvor

  Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a participat la desființarea spațiilor comerciale de la stația de metrou Izvor. Echipele de demolare au venit după ce a plecat ultima cursă. Comercianții au strâns marfa în saci, iar muncitorii au început apoi demolarea. „Unde ne afăm noi azi aici? Suntem pe d ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

06:50
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă