Stanga
Dreapta

Totul Verde. Fântânile arteziene din sectorul 4 au fost puse în funcțiune

Marian Vasile, 10 mai 2021, Ora 14:21

  • print
  • |
totul-verde-fantanile-arteziene-din-sectorul-4-au-fost-puse-in-functiune-48564-1.jpg

Din cele mai vechi timpuri, aşezările omeneşti au fost ridicate pe malul unei ape. O resursă vitală pentru supravieţuire, dar şi pentru bună desfăşurare a unor activităţi umane complexe, ea nu trebuie totuşi privită doar din punct de vedere al asigurării apei potabile şi de spălat.

Fântânile arteziene reprezintă, de pildă, cea mai bună metodă de a îmbina utilul cu esteticul, de a integra în mediul urban unul dintre elementele primordiale pentru supravieţuire în aşa fel încât acesta să devină şi o sursă de relaxare vizuală sau, în unele cazuri, chiar acustică. Fântâni luminoase, fântâni muzicale, fântâni ca pretext pentru integrarea în spaţiul public a unor lucrări de artă (elementul central al unei fântâni sau al unei serii de fântâni e creat mai întotdeauna printr-o sculptură, fie ea din piatră sau metal) se pot întâlni oriunde în oraşele lumii şi mereu constituie o sursă de atracţie nu doar pentru turişti, ci şi pentru localnici, în pieţele publice sau în parcuri.

 

Natura nu a mai avut răbdare cu noi și ne-a transferat direct în anotimpul cel mai îndrăgit de către români! Așa că unii au trecut rapid la treabă și s-au adaptat vremurilor actuale!

Ne referim aici la Totul Verde., ai cărei angajați au pus în funcțiune superbele fântâni arteziene din sectorul 4, după ce, în prealabil, au făcut și reviziile tehnice necesare! Discutăm despre un sector care nu duce lipsă de așa ceva, ci, din contră se bucură de o abundență de astfel de instalații binecuvântate pentru răcoarea, confortul și relaxarea oamenilor. Culorile lor vii, jocul de lumini și susurul lor permanent însuflețesc și mai mult viața sectorului. Rămâne doar ca lumea să le aprecieze la adevărata lor valoare și să le păstreze curate și îngrijite.

 

EDITORIAL

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mare blestem pe Capitala României! Și-l trage din istorie și de la toți nenorociții de care s-a lăsat încălecată. Să nu uităm că în vreme ce alte orașe înfloreau puteri, arte și civilizații, aici un vodă nebun se distra în sania trasă de reni, iar ceilalți se pregăteau să-i toarne și să-i decapiteze pe r ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

19:05
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă