Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Senzuala iubită a lui Dragnea victimizează

Claudiu Constantin, 14 iunie 2021, Ora 14:23

  • print
  • |
senzuala-iubita-a-lui-dragnea-victimizeaza-48589-1.jpg BREAKING NEWS

 

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea,  victimizează   la Antena3 sub bagheta lui Răzvan Dumitrescu.

În primul rând, apelând la tot farmecul special pe care crede că-l posedă,fatuca  a dorit să ne convingă, în emisiunea lui Dumitrescu de la Antena3, că iubitelul ei  ar fi victima justiţiei. Aşadar, nu doar Daddy, momentan detasat  la Rahova, ar fi o victima , ci şi ea –  Irina Tănase. Păi da, pentru că atunci când vorbeşte despre peripeţiile lui Dragnea prin puşcărie foloseşte prenumele personal noi. De unde ar trebui să pricepem că ea s-ar afla tot timpul în pielea lui Dragnea.

Şi dacă tot a stabilit că-i una cu Daddy, în pofida faptului că-i cu mult mai tânără, Irina Tănase i-a zis lui Răzvan Dumitrescu despre ameninţările cu moartea pe care şi ea le-ar fi primit, motiv pentru care, afirmă ea, o lună de zile i-a fost frică să iasă din casă. Nu ne spune de ce a fost ameninţată ori cine-i făptașul, însă, fireşte, nici n-o să aflăm vreodată. Cum nu vom afla veci pururi de ce n-a făcut plângere la poliţie, aşa cum era normal, dar mai ales de ce doar o lună de zile n-a ieşit din casă de frica asasinilor. Să fi trecut primejdia exact după 30 de zile?

Însă, chiar dacă interpretează extrem de prost rolul de persoană care suferă din varii motive, Irina Tănase are multe alte calităţi. De pildă, este extrem de pricepută în afaceri. După cum relata presa în decembrie 2019, chiar în ajunul Crăciunului, ea a cumpărat un apartament de 260 de mii de euro situat aproape de Casa Poporului.

 

EDITORIAL

Primarul sectorului 5 ,Cristian Popescu Piedone a desființat spațiile comerciale de la stația de metrou Izvor

Primarul sectorului 5 ,Cristian Popescu Piedone a desființat spațiile comerciale de la stația de metrou Izvor

  Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a participat la desființarea spațiilor comerciale de la stația de metrou Izvor. Echipele de demolare au venit după ce a plecat ultima cursă. Comercianții au strâns marfa în saci, iar muncitorii au început apoi demolarea. „Unde ne afăm noi azi aici? Suntem pe d ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

07:46
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă