Stanga
Dreapta

VIOREL TEACĂ, OMUL LEGII DIN SIBIU APRECIAT DE TOȚI CEI MICI. CUM ÎȘI FACE MESERIA

Gabriela Mihai, 23 iunie 2021, Ora 11:32

  • print
  • |
viorel-teaca-omul-legii-din-sibiu-apreciat-de-to-i-cei-mici-cum-i-i-face-meseria-1.jpg

Într-o lume în care unii au uitat ce înseamnă meseria de polițist, alții o fac mai bine ca niciodată. Viorel Teacă este polițist în Sibiu, iar gesturile sale față de copii și modul în care își face meseria l-au făcut viral în mediul online.

Dacă unii polițiști fac abuz de meseria lor și stârnesc disprețul cetățenilor, Viorel Teacă, un polițist din Sibiu a scris noi legi pentru fericirea copiilor. Nu la propriu, ci la figurat, iar din clipurile video pe care le postează pe contul său de Facebook oricine își poate da seama de acest lucru.

Atunci când nu trebuie să intervină de urgență, omul legii pune zâmbete pe fețele celor mici. Recent, Viorel Teacă s-a oprit în dreptul unei găști de copii de gimnaziu și i-a distrat pe cinste. Cu răbdare, blândețe în voce și bunătate, omul legii a început să le pună tot felul de sunete la sirena mașinii sale, spre bucuria celor mici. Mai mult, la un moment dat, i-a întrebat pe fiecare în parte pe ce buton să apese, iar distracția a continuat preț de câteva minute, demonstrând că poliția este cu noi, nu împotriva noastră.

„Ați da timpul înapoi să fiți iar copii? a scris polițistul Viorel Teacă, în dreptul clipului video pe care îl puteți vedea mai jos și care a adunat peste 20.000 de aprecieri și peste 2.000 de distribuiri pe Facebook.

Cum se comportă omul legii, atunci când nu intervine de urgență

Aceasta nu este, însă, singura faptă bună pe care polițistul Viorel Teacă a făcut-o pentru copiii pe care îi întâlnește zi de zi. Omul legii s-a oprit în fața curții unor micuțe care vindeau sirop dulce și pentru că nu avea bani la el, le-a oferit acestora câte două bomboane de fiecare, în schimbul unui pahar cu delicioasa băutură.

În mediul online, Viorel Teacă a devenit viral și a fost numit polițistul magician al copiilor, datorită bunei sale dispoziții și a modului în care se comportă, în interacțiunile cu micuții.

 

 

EDITORIAL

Primarul sectorului 5 ,Cristian Popescu Piedone a desființat spațiile comerciale de la stația de metrou Izvor

Primarul sectorului 5 ,Cristian Popescu Piedone a desființat spațiile comerciale de la stația de metrou Izvor

  Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a participat la desființarea spațiilor comerciale de la stația de metrou Izvor. Echipele de demolare au venit după ce a plecat ultima cursă. Comercianții au strâns marfa în saci, iar muncitorii au început apoi demolarea. „Unde ne afăm noi azi aici? Suntem pe d ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

07:22
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă