Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: S-A STINS DIN VIAȚĂ ACTORUL VALENTIN IVANCIUC

Gabriela Mihai, 30 iunie 2021, Ora 11:17

  • print
  • |
s-a-stins-din-via-a-actorul-valentin-ivanciuc-1.jpg BREAKING NEWS

Valentin Ivanciuc, actor cunoscut al Teatrului Național din Timișoara, a murit, duminică, la vârsta de 72 de ani.

Trista veste a fost dată chiar de către instituția amintită mai sus, pe rețelele de socializare. El a jucat în cariera lui, pe scena de la Timișoara, peste 50 de roluri.

„Cu tristețe, Teatrul Național din Timișoara anunță că actorul Valentin Ivanciuc (29.04.1951 – 27.06.2021) a trecut în neființă. După două decenii în care a fost actor al Teatrului de Vest din Reșița, în 1996, Valentin Ivanciuc s-a alăturat trupei Teatrului Național din Timișoara, pe scenele căruia a jucat peste 50 de roluri în următorii 22 de ani”, transmit reprezentanții Teatrului Național din Timișoara, pe Facebook.

Miercuri, 30 iunie, va avea loc înmormântarea, la cimitirul din cartierul Ronaț.

L-a urma pe Ion Dichiseanu

Ion Dichiseanu a murit, pe 20 mai, la 87 de ani. În urmă cu mai puțin de două luni România a pierdut un alt mare actor. El avea grave probleme de sănătate și era internat de trei luni la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din București având o infecție cu o bacterie periculoasă care i-a infectat  plămânul.

 

 

EDITORIAL

Primarul sectorului 5 ,Cristian Popescu Piedone a desființat spațiile comerciale de la stația de metrou Izvor

Primarul sectorului 5 ,Cristian Popescu Piedone a desființat spațiile comerciale de la stația de metrou Izvor

  Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a participat la desființarea spațiilor comerciale de la stația de metrou Izvor. Echipele de demolare au venit după ce a plecat ultima cursă. Comercianții au strâns marfa în saci, iar muncitorii au început apoi demolarea. „Unde ne afăm noi azi aici? Suntem pe d ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

07:58
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă