Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Primarul Piedone ia la pas sectorul 5

Bogdan Ionescu, 10 mai 2021, Ora 14:15

  • print
  • |
primarul-piedone-ia-la-pas-sectorul-5-48562-1.jpg BREAKING NEWS

“Așa cum am promis, mi-am mutat biroul pe stradă, printre cetățeni, pentru a mă asigura că totul se desfășoară așa cum trebuie, că lucrările începute sunt în grafic și că oamenii din subordine își fac treaba într-un mod eficient”

 

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a efectuat o nouă vizită de lucru în mai multe locații din sector, pentru a rezolva problemele cu care se confruntă cetățenii și care i-au fost aduse la cunoștință de către aceștia, dar și pentru a verifica stadiul lucrărilor începute în zilele anterioare.

Prima locație vizitată a fost mini-parcul Dumitru Teodoru, situat pe Șoseaua Viilor. Aici a fost dispusă reabilitarea în întregime a parcului: toaletarea spațiului verde, înlocuirea plăcilor de tartan, a băncilor, precum și reabilitarea spațiului de joacă pentru copii. De asemenea, edilul a cerut și reabilitarea totală a intersecției din zonă și plantarea de copaci în alveolele goale.

Următoarea oprire a primarului și a echipei acestuia a fost pe strada Tudor Vladimirescu, unde Cristian Popescu Piedone a constatat nepăsarea autorităților centrale, mai exact a Administrației Lacuri Parcuri și Agrement București, vis a vis de spațiile verzi. De precizat este faptul că pentru a întreține spațiile verzi din zonă, această instituție centrală este plătită din bugetul Sectorului 5.

S-a mers apoi în Parcul Romniceanu, care se afla într-o stare avansată de degradare, din cauza lucrărilor începute, dar neterminate de către administrația precedentă. S-a dispus începerea de urgență a lucrărilor de reabilitare a parcului, pentru ca acesta să poată fi inaugurat și dat în folosință cetățenilor începând cu data de 1 iunie. Totodată, Primarul Sectorului 5 a solicitat ca toate străzile care înconjoară parcul să fie reabilitate.

“Așa cum am promis, mi-am mutat biroul pe stradă, printre cetățeni, pentru a mă asigura că totul se desfășoară așa cum trebuie, că lucrările începute sunt în grafic și că oamenii din subordine își fac treaba într-un mod eficient. Administrația publică nu se face stând într-un birou confortabil, ci direct pe stradă, printre locuitorii din sector. La teorie suntem buni cu toții, dar pentru a moderniza un sector care a fost ignorat ani buni trebuie să trecem la practică. Nu este suficient să dau dispoziții, este necesar să fac și ce își doresc cei care m-au ales și ce îmi place cel mai mult: să mă implic total pentru dezvoltarea Sectorului 5, să stau de vorbă cu oamenii și să rezvolvăm problemele pe loc.

Fac încă o dată apel la toți cetățenii sectorului, să sesizeze Poliția Locală când sunt martori ai actelor de vandalism sau când văd persoane care depozitează ilegal deșeuri. Am nevoie de ajutorul vostru în acest sens, pentru că lucrurile bune le putem face doar împreună și pentru că îmi doresc ca realizările care se fac să se păstreze și să ne putem bucura cu toții de ele.”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

 

EDITORIAL

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mare blestem pe Capitala României! Și-l trage din istorie și de la toți nenorociții de care s-a lăsat încălecată. Să nu uităm că în vreme ce alte orașe înfloreau puteri, arte și civilizații, aici un vodă nebun se distra în sania trasă de reni, iar ceilalți se pregăteau să-i toarne și să-i decapiteze pe r ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

19:27
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă