Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Manevre mizerabile . George Simion liderul AUR folosește „blestemul” unui copil în scop politic

Laurentiu Ion, 6 aprilie 2021, Ora 18:49

  • print
  • |
manevre-mizerabile-george-simion-liderul-aur-folose-te-blestemul-unui-copil-in-scop-politic-48525-1.jpeg BREAKING NEWS

George Simion, liderul AUR, a postat pe pagina sa de Facebook un video în care un copil de 7 ani recită un „blestem”.

Simion prezintă copilul ca fiind „David, prichindelul din Piața Victoriei”. Copilul recită versuri care conțin blesteme, fără a preciza cui îi sunt adresate.

În cadrul aceluiași clip, copilul apare pe o scenă, la un miting AUR, unde recită o altă poezie cu un conținut dur.

Reprezentanții USR Tineret au condamnat folosirea unui copil în scop politic:

În această seară un președinte de partid a ales să urce pe pagina lui de Facebook un clip cu un copil de 7 ani care recită o poezie. Dar nu tipul de poezie la care v-ați gândi. Ci un discurs al urii. Copilul din clip, un băiat blond, recită o poezie care circulă pe diverse grupuri obscure de pe Facebook:
“Arde-v-ar focul averea!”
“Vă blestem!”
“Lua-v-ar naiba de păgâni”
Totul cu o încrâncenare care te paralizează.
Nu putem decât să fim dezgustați de gradul de josnicie care a putut fi atins de acest animal politic. Știind că emisiunile tip show de talente strâng vizualizări și empatie din partea oamenilor, politicianul a decis să folosească un copil de 7 ani drept portavoce politică. Drept mijloc de propagare a unui mesaj al urii. Condamnăm această manipulare și instrumentare a copiilor. Este inacceptabil.
Chiar ne-a întristat ce am privit. Iar după toate vorbele cu venin recitate, copilul a încheiat: “iadul parcă-i pe pământ”. Ce mai putem spune? E încă un moment în care discursul public a căzut mai jos decât ne-am fi putut imagina.

 

EDITORIAL

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mare blestem pe Capitala României! Și-l trage din istorie și de la toți nenorociții de care s-a lăsat încălecată. Să nu uităm că în vreme ce alte orașe înfloreau puteri, arte și civilizații, aici un vodă nebun se distra în sania trasă de reni, iar ceilalți se pregăteau să-i toarne și să-i decapiteze pe r ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

14:59
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă