Stanga
Dreapta

JALNICUL Andrei Caramitru, jigneste protestatarii

Valentina Popescu, 4 aprilie 2021, Ora 18:05

  • print
  • |
jalnicul-andrei-caramitru-jigneste-protestatarii-48520-1.jpg

Andrei Caramitru a distribuit un mesaj umilitor pentru protestatari. Acesta a spus că oamenii sunt săraci și vai de capul lor.

 

 

Jalnicul Andrei Caramitru,: „Sunt săraci vai de capul lor”

Unul dintre cei care sunt de părere că protestatarii sunt pe drumul greșit este fostul consilier al lui Dan Barna, Andrei Caramitru. Acesta a scris o postare pe Facebook în care critică dur decizia oamenilor de a protesta.

„Ăștia analfabeți funcționali tineri care sunt pe strazi. Majoritatea sunt săraci vai de capul lor. Stau cu mama și cu tata ca de unde bani de chirie,” a scris acesta.

Andrei Caramitru este de părere că rezultatele protestelor se vor reflecta în sănătatea oamenilor: „mama și tata vor primi un cadou în seara asta, când băiatul se va întoarce de la protest. Și peste două săptămâni nu vor avea unde să se ducă să se trateze. O să se sufoce în case”.

 

„Asta e tot ce mai am de zis despre protestul hauristilor. E foarte trist ce trăim”, a adăugat. Postarea a creat un adevărat război în mediul online. Comentariile pe care oamenii le-au distribuit au fost unele destul de dure.

 

Internauții i-au transmis cuvinte dure acestuia: „ratat de bani gata ce ești, mulți oameni au rămas fără loc de muncă și fără bani din cauza pandemiei, e normal să protesteze. Tatăl tău apărea în imaginile de la revoluție în primele rânduri, iar fiul său e șmecher doar în fața tastaturii, urât..”

„Băi deșteptule, statul roman nu a făcut nimic pentru a-i sprijini pe cei afectati de pandemie! Tu din ce contracte traiești? Ai fost în stare să îți negociezi singur vreun contract sau te-ai folosit de numele de familie?? Ești jalnic!!!,” sunt doar câteva din cele peste 2.000 de comentarii pe care le-a strâs mesajul lui Andrei Caramitru

 

EDITORIAL

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mucușor Dan pe capul bucureștenilor

Mare blestem pe Capitala României! Și-l trage din istorie și de la toți nenorociții de care s-a lăsat încălecată. Să nu uităm că în vreme ce alte orașe înfloreau puteri, arte și civilizații, aici un vodă nebun se distra în sania trasă de reni, iar ceilalți se pregăteau să-i toarne și să-i decapiteze pe r ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

13:51
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă