Stanga
Dreapta

Trenurile de metrou circulă cu 5 km/h între Piaţa Romană şi Piaţa Victoriei, până în 3 septembrie. Explicația Metrorex

Gabriela M Bogdan, 25 august 2022, Ora 11:02

  • print
  • |
trenurile-de-metrou-circula-cu-5-km-h-intre-piata-romana-si-piata-victoriei-pana-in-3-septembrie-explicatia-metrorex-51007-1.jpg

 Trenurile de metrou vor circula cu o viteză de 5 kilometri/oră între Piața Romană și Piața Victoriei. Restricția de viteză e valabilă până pe 3 septembrie și e cauzată de efectuarea unor lucrări de reparații, informează Metrorex.

„Pe Magistrala 2 de metrou, între Piața Romană și Piața Victoriei 1, pe o distanța de aproximativ 230 m a fost introdusă restricția de viteză de 5 km/ h, ca urmare a efectuării de lucrări la calea de rulare. Restricția de viteză este valabilă până pe data 3.09.2022”, a precizat Metrorex într-un comunicat.

Compania a mai menționat că, la metrou, lucrările de infrastructură se realizează în fiecare noapte, când trenurile sunt retrase din circulaţie.

Viteza medie de deplasare a unui om care merge la pas este de 5-6 kilometri pe oră.


 

 

EDITORIAL

Totul Verde

Totul Verde

Încă un pic şi va fi gata .Totul Verde continuă lucrările la noul Parc Tudor Arghezi cu montarea gardului verde și turnarea tartanului pentru pista de alergare.

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

17:00
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară