Stanga
Dreapta

Restricții de circulație pe autostrada București-Constanța până la jumătatea lunii decembrie

Gabriela Mihai, 13 octombrie 2021, Ora 09:38

  • print
  • |
restrictii-de-circulatie-pe-autostrada-bucure-ti-constanta-pana-la-jumatatea-lunii-decembrie-49488-1.jpg

 

Centrul Infotrafic a anunțat, luni seară, faptul că pe autostrada A2 București – Constanța vor fi restricții de circulație, valabile până la jumătatea lunii decembrie.

Restricțiile se aplică în localitatea Glina (Ilfov), la kilometrul 13, pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București-Constanța, pentru a permite realizarea unui pilon pentru autostrada A0. Traficul se va desfășura doar pe banda a doua.

Șoferii sunt sfătuiți să circule cu atenție în zona lucrărilor, semnalizând din timp intenția de schimbare a benzii de rulare. La final de septembrie au început și lucrările la calea de rulare a podului de peste brațul Borcea. Acestea au venit cu o serie de restricții de circulație, fiind închisă calea 1 de rulare, pe sensul de mers București – Constanța.

De asemenea, la început de octombrie s-au reluat lucrările la podul de la Cernavodă. Au fost instituite restricții de circulație, prin închiderea Căii 2 de rulare, pe sensul de mers Constanța – București. Lucrările de reabilitare au fost întrerupte în vară pentru sezonul estival.

 

 

EDITORIAL

Feciorelnicul, Codrin Ștefănescu îl consolează pe Dragnea, după desparțirea de „nepoțica” Irina

Feciorelnicul, Codrin Ștefănescu îl consolează pe Dragnea, după desparțirea de „nepoțica” Irina

  Liviu Dragnea s-ar fi despărțit de tovărășica sa de viață, Irina Tănase, anunță presa tabloidă. Fostul lider al PSD ar fi plecat de acasă și ar fi trimis un SMS de adio. Totuși, nu e clar dacă despărțirea e temporară sau definitivă. Cel care și-ar fi băgat coada între cei doi ar fi Codrin Ștefănescu, lacheul favorit al lui Dr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

09:22
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă