Stanga
Dreapta

Starea de sănătate a lui Mircea Lucescu după ce a fost internat 24 de zile în spital

Gabriela M Bogdan, 30 august 2021, Ora 11:07

  • print
  • |
starea-de-sanatate-a-lui-mircea-lucescu-dupa-ce-a-fost-internat-24-de-zile-in-spital-49214-1.jpg

 

Patronul clubului Dinamo Kiev, Igor Surkis, a dezvăluit că antrenorul Mircea Lucescu a stat 24 de zile în spital.

 

 

"Fără Lucescu, am pierdut, 0-2, în faţa celor de la Kolos exact acum un an. Şi ne-am bucurat că am ocupat locul doi când Desna şi Zoria au făcut 1-1. Diferenţa este uriaşă. Atât fanii, cât şi specialiştii pot vedea acest lucru. Toată lumea vede. O echipă complet diferită. O echipă matură care ştie ce vrea pe teren. Nu totul funcţionează, dar băieţii se străduiesc să crească. Este cel mai important. Slavă Domnului că Lucescu s-a întors după o lungă boală. Nimeni nu credea că va dura atât de mult. A petrecut 24 de zile în spital. Acum e bine. Va merge acasă timp de 3-4 zile, apoi se va întoarce şi va pregăti echipa", a spus Surkis.

Dinamo Kiev a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 7-0 (6-0), pe Kolos Kovalivka, în etapa a VI-a a campionatului din Ucraina.

Cum Şahtior a terminat la egalitate, în deplasare, scor 1-1 (1-0), cu FC Minai, echipa lui Mircea Lucescu este lider în clasament, cu 16 puncte, şi cu un avantaj de trei puncte, faţă următoarele două clasate, rivala din Doneţk şi Dnipro-1, care au acumulat câte 13 puncte.

Mircea Lucescu a avut probleme de sănătate în ultima perioadă. Mai întâi a acuzat o stare gripală, apoi a fost supus, la Kiev, unei operaţii pentru îndepărtarea unui chist. El a lipsit de la mai multe meciuri ale echipei lui din acest început de sezon, iar la altele a stat în lojă.

Tehnicianul român a apărut, sâmbătă, pentru prima dată pe banca echipei Dinamo Kiev, la victoria categorică înregistrată cu Kolos.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

07:56
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară