Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: PREȘEDINTELE FCSB, VALERIU ARGĂSEALĂ IMPLICAT ÎNTR-UN ACCIDENT RUTIER CU 4 MAȘINI

Gabriela M Bogdan, 30 iunie 2021, Ora 11:06

  • print
  • |
pre-edintele-fcsb-valeriu-argaseala-implicat-intr-un-accident-rutier-cu-4-ma-ini-48626-1.jpg BREAKING NEWS

Marți seara, în jurul orei 22:40, Valeriu Argăseală a fost implicat într-un accident rutier, în Capitală, eveniment soldat cu rănirea ușoară a unei șoferițe de 24 de ani. Un martor de la fața locului susține că președintele FCSB ar fi provocat carambolul, după ce ar fi intrat în coliziune cu autovehicului condus de tânăra rănită în urma impactului.

Președintele FCSB, Valeriu Argăseală, a fost implicat marți seara într-un accident rutier cu alte 4 mașini, pe Calea Griviței. În urma incidentului neplăcut, o șoferiță de 24 de ani a ajuns cu răni ușoare la spital, după ce Argăseală ar fi intrat în coliziune cu mașina pe care aceasta o conducea.

Tânăra a fost transportată ulterior la spital pentru a primi îngrijiri medicale, acuzând dureri în piept și un deget fracturat.

Președintele FCSB nu s-ar fi încadrat corespunzător pentru schimbarea direcției de mers

Din primele informații oferite de Poliție, se pare că Valeriu Argăseală nu s-a încadrat corespunzător pentru schimbarea direcției de mers, motiv pentru care a intrat în coliziune cu autoturismul condus de tânăra de 24 de ani, dar și cu altele.

Polițiștii ajunși la fața locului i-au testat pe șoferi cu aparatul etilotest, dar niciunul nu consumase alcool.

„În jurul orei 22:40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Calea  Griviței, în care au fost implicate 4 autovehicule.

Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 66 ani care se deplasa pe Calea Griviței dinspre Bd. Ion Mihalache către Str. Rucăr, când a ajuns la intersectia cu Str. Clăbucet a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 20 ani care circula în aceeași direcție de mers
Din impact, primul autovehicul a fost proiectat într-un alt autovehicul condus de o femeie în vârstă de 24 ani care se afla oprit la semafor pe sensul opus de mers, iar acesta la rândul sau a fost proiectat într-un alt autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 24 ani care se afla oprit la semafor.
 
În urma evenimentului rutier, a rezultat ranirea ușoară a femeii în vârstă de 24 de ani care a fost transportată la Spitalul Elias.

Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Se pare ca nu s-ar fi incadrat corespunzator la schimbarea directiei de mers” a transmis Poliția.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

13:37
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară