Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Marius Șumudică, criză de nervi în Gibraltar

Gabriela Mihai, 22 iulie 2021, Ora 12:00

  • print
  • |
marius-umudica-criza-de-nervi-in-gibraltar-48832-1.jpg BREAKING NEWS

 

Marius Șumudică, antrenorul principal al  formaţiei CFR Cluj, a declarat finalul partidei cu Lincoln Red Imps, din cadrul primei manşe a turului II preliminar al Champions League, câştigată de elevii săi la limită cu scorul de 2-1 în Gibraltar, că la pauză a făcut o criză de nervi pentru a-și „trezi” jucătorii.

„Foarte greu, un teren foarte greu de jucat. Vântul a fost foarte puternic, un teren imposibil de jucat. Trebuie să ne concentrăm, nu avem voie să facem astfel de greşeli, trebuie să fim mult mai concentraţi. Aţi văzut că nu mai există echipe mici, cunosc terenul, a trebuit la pauză să sparg două sticle ca să se trezească, să întoarcem jocul. Apoi cred că am controlat jocul şi nu am mai avut niciun fel de problem. Au fost condiţii incredibile, un vânt foarte puternic, nu se putea controla balonul. Important este că ne-am făcut viaţa uşoară pentru a doua rundă. Suntem aproape cu un prim obiectiv, Conference League, care este o reţetă financiară de succes pentru orice echipă din România. Va trebui să câştigăm şi la Cluj, victoriile aduc victorii. Va trebui să facem tot ceea ce ţine de noi să câştigăm şi acolo, dar până atunci avem un meci greu în campionat, trebuie să ne recuperăm, să vedem ce jucători folosim în meciul cu Clinceni”, a declarat Marius Șumudică, antrenorul principal al formației CFR Cluj.

Manşa secundă a turului II preliminar dintre CFR și Lincoln se va juca la Cluj-Napoca în data de 28 iulie. Dacă va trece de campioana din Gibraltar, ardelenii vor juca în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor cu învingătoarea dintre dintre Slovan Bratislava (Slovacia) şi Young Boys Berna (Elveţia).

 

EDITORIAL

ADEVĂRUL CARE SUPĂRĂ

ADEVĂRUL CARE SUPĂRĂ

Ceea ce s-a întâmplat în parlament cu ocazia citirii moțiunii nu mă surprinde. "Lupta se dă la baionetă", s-a mai întâmplat și în alte parlamente din țări cu ”civilizație politică” asemănătoare. Nu m-au surprins nici cuvintele auzite în plen, gen ”banditule”, ”mafiot ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

19:09
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă