Stanga
Dreapta

Laurenţiu Reghecampf a fost numit antrenor al formației Universitatea Craiova

Gabriela M Bogdan, 27 iulie 2021, Ora 10:22

  • print
  • |
laurentiu-reghecampf-a-fost-numit-antrenor-al-formatiei-universitatea-craiova-48876-1.jpg

 

Laurenţiu Reghecampf a fost numit antrenor al formației Universitatea Craiova, luându-i locul grecului Marinos Ouzounidis, al cărui contract a fost reziliat de olteni după eșecul rușinos din Albania cu FK Laci, scor 1-0.

Reghe a semnat pe doi ani, urmând a debuta pe banca „juveților” joi în returul din turul doi preliminar al Conference League.

Mihai Rotaru, patronl oltenilor, a dezvăluit că Reghecampf a fost favorit la preluarea echipei și în urmă cu aproximativ șase luni, dar Ouzounidis a devenit până la urmă principal.

„A fost prima noastră variantă. Dar să știți că înainte să semnăm cu Ouzounidis, tot el fusese. După care au intervenit alte lucruri și nu s-au finalizat. Așa că ce nu s-a făcut astă iarnă, facem vara! El era plecat din țară la momentul respectiv, era la Miami dacă nu mă înșel. Dar, cu Laur am o relație bună și chiar cred că putem face lucruri foarte frumoase împreună. Stilul lui de joc, modul de abordare, backgroundul lui, eu sunt extrem de mulțumit că îl avem antrenor”, a declarat Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova.

În vârstă de 45 de ani, Reghecampf  a antrenat ultima oară echipa saudită Al Ahli Jeddah. Tehnicianul le-a mai pregătit în trecut pe Gloria Bistriţa, FC Universitatea Craiova, (n.r. echipă patronată de Adrian Mititelu), FC Snagov, Concordia Chiajna, Steaua, câştigând două titluri cu „roș-albaștrii” în 2013 și 2014, Al-Hilal Riad, Litex Loveci, FCSB, Al Wahda şi Al Wasl, ambele din Emiratele Arabe Unite.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

07:33
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară