Stanga
Dreapta

Internaționalul român, Ciprian Tătăruşanu infectat cu SARS-CoV-2

Gabriela M Bogdan, 4 ianuarie 2022, Ora 12:56

  • print
  • |
internationalul-roman-ciprian-tatarusanu-infectat-cu-sars-cov-2-49939-1.jpg

 

Internaționalul român, Ciprian Tătăruşanu, a fost depistat pozitiv la COVID-19. Anunțul a fost făcut de AC Milan, club cu care goalkeeeprul se află sub contract.
„AC Milan informează că rezultatul unui test PCR efectuat de Ciprian Tătăruşanu la locuinţa sa a fost pozitiv. Ciprian se simte bine şi va continua perioada de carantină conform instrucţiunilor primite de la autorităţile sanitare”, se arată într-un comunicat al vicecampioanei Italiei.

În vârstă de 35 de ani, și cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 600 mii de euro, Ciprian Tătăruşanu a bifat în acest sezon în tricoul lui AC Milan şase meciuri în Serie A şi trei în Liga Campionilor.

După 19 runde disputate în acest sezon, AC Milan se află pe locul 2 cu 42 de puncte, cu patru mai puțin decât liderul Inter. La reluarea campionatului în Serie A, care va avea loc în acest week-end, „diavolii” vor primi pe teren propriu vizita celor de la AS Roma.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

14:58
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară