Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Gigi Becali taie în carne vie după ce formația sa din Conference League a fost eliminată: „Băieți, la revedere!”

Gabriela M Bogdan, 30 iulie 2021, Ora 10:53

  • print
  • |
gigi-becali-taie-in-carne-vie-dupa-ce-formatia-sa-din-conference-league-a-fost-eliminata-baieti-la-revedere-48936-1.jpg BREAKING NEWS

 

Gigi Becali, nu a digerat eliminarea rușinoasă a formației sale din Conference League în fața modestei echipe din Kazahstan, Șahtior Karagandy.  

„Roș-albaștrii” nu au reușit să-și valorifice avantajul din tur, scor 1-0, Șahtior impunându-se în timp regulamentar cu 2-1. Cum în prelungiri egalitatea s-a menținut, s-a trecut la executarea loviturilor de la 11 metri, unde câștig de cauză a avut echipa din Kazahstan cu scorul de 5-3.

„Ce măsuri să iei? O să dau vreo doi jucători afară, le zic ‘bă, băieți, la revedere’. Ce să mai fac cu ei dacă nu merge echipa în Europa? Voi da afară… Să mai aduc alții? Doamne ferește! Nu mai aduc nimic. Mă gândesc doar să dau afară…”, a tunat Gigi Becali.

Principalii vizați sunt Stipe Vucur și Zdenek Ondrasek, veniți în această vară, jucători care au dezamăgit.

Pentru FCSB este al patrulea sezon consecutiv în care ratează grupele unei competiții europene. Ultima participare în grupe a fost în stagiunea 2017 – 2018 cu Nicolae Dică pe banca tehnică. Atunci FCSB încheia pe locul doi grupa de Europa League, din care au mai făcut parte Viktoria Plzen, Lugano și Hapoel Beer Sheva, și era eliminată de Lazio în șaisprezecimi.

Pe lângă FCSB, au părăsit competiția și celelalte două reprezentante ale României în Conference League.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

22:30
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară