Stanga
Dreapta

Gigi Becali îl dă afară pe Toni Petrea, după o nouă rușine pentru FCSB

Gabriela M Bogdan, 22 iulie 2022, Ora 10:58

  • print
  • |
gigi-becali-il-da-afara-pe-toni-petrea-dupa-o-noua-ru-ine-pentru-fcsb-50892-1.jpg

Patronul celor de la FCSB pare să își fi pierdut răbdarea cu antrenorul Toni Petrea, după două rezultate dezamăgitoare. Becali ar fi decis să îl dea afară pe Toni Petrea, iar în locul său ar fi dorit Nicolae Dică.

 

Schimbarea nu ar urma să fie efectuată imediat, iar Toni Petrea ar urma să conducă echipa în derby-ul cu Rapid şi în returul cu Saburtalo de joia viitoare, de pe Arena Naţională.

”E ceva în neregulă care mă depășește. E posibil să fie de pregătire fizică, din antrenamente. De antrenor vorbesc, da. Eu n-am nicio problemă cu Toni Petrea.

Nu știu, o să vorbesc cu jucătorii să văd ce se întâmplă. Cu antrenorul ce să vorbesc? Jucătorii stau în teren și se uită la adversari. Să vă uitați cât au alergat, au alergat 8-9 kilometri. Un jucător n-are voie să alerge așa puțin”, a anunțat Gigi Becali, la Fotbal Club.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

23:59
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară