Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Gigi Becali, criticat de presa Slovenă: „Ia jucătorii din Slovenia și apoi îi batjocorește”

Gabriela M Bogdan, 19 august 2021, Ora 12:24

  • print
  • |
gigi-becali-criticat-de-presa-slovena-ia-jucatorii-din-slovenia-i-apoi-ii-batjocore-te-49130-1.jpg BREAKING NEWS

 

Gigi Becali a fost taxat dur de presa din Slovenia după ce a aruncat înfrângerea cu Rapid în cârca jucătorilor, în special Alexandru Crețu, jucător adus din Slovenia.

 

Toanele patronului de la FCSB au fost „taxate” într-un material postat de jurnaliștii sloveni. „Gigi Becali a lovit din nou”, au scris ei, în introducere.

Și au continuat: „Ia jucătorii din Slovenia și apoi îi batjocorește. Primul care a simțit furia lui Gigi Becali, unul dintre cel mai sălbatici oameni de fotbal, a fost Ante Vukusic, jucător al Olimpijei Ljubljana înainte de a merge la FCSB. Acum, povestea se repetă cu Alexandru Crețu. Românul a părăsit Maribor acum câteva luni și a semnat cu FCSB.

Becali l-a prezentat publicului în vila sa luxurioasă, care este de fapt kitsch. Apoi a spus că va construi echipa în jurul lui. A fost frumos. Cât a durat, cel puțin. Adică un timp scurt. Crețu este deja pe lista neagră a lui Becali și pare că a jucat deja ultimul său meci pentru club, după ce Becali l-a acuzat că a pierdut derby-ul cu Rapid din vina lui”.

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

21:56
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară