Stanga
Dreapta

Dario Bonetti începe cu dreptul: „Victoria e pentru fani!”

Gabriela M Bogdan, 21 iulie 2021, Ora 11:41

  • print
  • |
dario-bonetti-incepe-cu-dreptul-victoria-e-pentru-fani-48800-1.jpg

 

Italianul Dario Bonetti și-a început cel de-al treilea mandat pe banca lui Dinamo cu dreptul. Tehnicianul s-a arătat mulțumit de atitudinea elevilor săi în duelul pe care l-au câștigat în „Groapă” cu FC Voluntari, scor 3-2 și a dedicat succesul fanilor.

„E foarte importantă victoria pentru noi. Dar mai important decât rezultatul e jocul nostru. Am așteptat un răspuns pe teren din partea băieților și acesta a venit. Totul a fost pozitiv în acest. Victoria e pentru fani, acest club supraviețuiește datorită suporterilor. Puteam să dăm 5-6 goluri în repriza a doua. Voluntari ce ocazii a mai avut? Oricum, ne dă puțină liniște acest succes. Știm ce avem de făcut în perioada următoare, la ce să lucrăm. Sorescu e un jucător foarte bun, poate evolua la fel de bine pe mai multe poziții. Jucătorii tineri au talent, diferența o face modul în care se antrenează”, a declarat Dario Bonetti.

Căpitanul Deian Sorescu a marcat cele trei goluri ale „alb-roșilor” (min. 44, 58, 72), golurile ilfovenilor purtând semnătura lui Lorand Fulop (min. 14) și Vadim Raţă (min. 66).

Rezultate etapa 1 Liga 1 sezon 2021-2022

FC Botoșani – FCSB 0-0
Sepsi OSK  – Academica Clinceni 2-0
CFR Cluj – FC U Craiova 1948 3-2
Gaz Metan Mediaș – CS Mioveni 1-0
Universitatea Craiova – FC Argeș 1-0
UTA – Viitorul 0-0 
Rapid – Chindia 1-0 
Dinamo – FC Voluntari 3-2

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

03:26
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară