Stanga
Dreapta

Exclusiv: Un bărbat care a vrut să jefuiască o casă de schimb valutar a fost bătut de casier

Laurentiu Ion, 2 octombrie 2019, Ora 20:00

  • print
  • |
ziarulatak-ro-47594-1.jpg Exclusiv

Un bărbat de 31 de ani, din Oradea, judeţul Bihor, care a jefuit o casă de schimb valutar, a fost prins şi bătut de casierul firmei şi imobilizat de mai mulţi trecători, până la sosirea poliţiştilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În incidentul produs sâmbătă, dar dat publicităţii abia miercuri, a fost implicat un bărbat din Oradea, în vârstă de 31 de ani care, potrivit poliţiştilor, a intrat în casa de schimb valutar de la marginea oraşului cu un spray lacrimogen şi având faţa acoperită.

După ce l-ar fi lovit pe casierul firmei, bărbatul ar fi furat 110.800 de lei şi 250 de euro, iar apoi a fugit.

Bărbatul a fost prins la câteva minute de la comiterea faptei, în apropierea casei de schimb valutar, de casierul care a fugit după el şi câţiva trecători care l-au imobilizat până la sosirea poliţiştilor.

Potrivit IPJ Bihor, orădeanul a fost rănit în timp ce a s-a împotrivit să-i restituie angajatului firmei banii furaţi, iar pentru vindecarea leziunilor suferite are nevoie de îngrijiri medicale timp de şapte zile.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi apoi a fost arestat, marţi, pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru tâlhărie calificată.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

07:02
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară