Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Maimuta Nutu , a fost capturată după mai multe ore de căutări

Valentina Popescu, 12 septembrie 2019, Ora 09:35

  • print
  • |
ziarulatak-ro-47558-1.jpg BREAKING NEWS

 Maimuța Nutu a fost capturată miercuri seara, după ce a fost tranchilizată în podul unei case.

Autoritățile din București sunt puse pe jar de o maimuță scăpată în libertate, care a fost raportată miercuri la 112 de o femeie care locuiește în Sectorul 5 al Capitalei. Femeia a văzut maimuța și doi pui în propria curte. Surse din Primăria Sectorului 5 au declarat pentru ziarul ATAK  că animalele ar fi scăpat de la interlopul Nuțu Cămătaru, cunoscut pentru obsesia sa de a creste animale exotice.

Puii si  maimuța au fost prinsi.

Grădina Zoologică și Circul de Stat din București au anunțat oficial că animalele scăpate în București nu le aparțin. Potrivit legislației în vigoare, e intezisă deținerea de animale exotice de către persoane fizice.

Întrebată despre maimuță, primarul general, Gabriela Firea, a declarat ca speră ca maimuța să nu se ascundă într-un lan de ambrozie, „ca să nu-i curgă ochii”. Edilul a făcut această glumă în timpul unui comadament pentru eradicarea ambroziei.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

06:21
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară