Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Alexandru Cumpănaşu un” imbecil”cum sunt descrisi cei care il critica, teatru la posturile de televiziune.Jegul a acuzat dureri in zona inimii

Claudiu Constantin, 10 septembrie 2019, Ora 21:18

  • print
  • |
ziarulatak-ro-47554-1.jpg BREAKING NEWS

Momente grele de actorie,  pentru Alexandru Cumpănaşu: invitat la o emisiune de televiziune, bărbatul a acuzat că nu se simte bine şi a ajuns de urgenţă la spital, pentru investigaţii.Momente grele, luni seara, pentru Alexandru Cumpănaşu: unchiul Alexandrei Măceşanu a fost invitat aseară la emisiunea “Punctul culminant” a lui Victor Ciutacu, însă la finalul acesteia a plecat direct la spital, potrivit România TV. Se pare că ar fi avut probleme cardiace.

La finalul emisiunii, Alexandru Cumpănaşu a plecat direct la spital. Bărbatul a acuzat dureri în zona inimii şi amorţeală la o mână chiar în timpul emisiei, ceea ce ar putea fi semnele unui preinfarct. El a ajuns de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală, unde a fost supus unui control amănunţit.

Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, este unchiul Alexandrei Măceşanu, ultima victimă a lui Gheorghe Dincă în tragicul caz de la Caracal. Jegul trage de timp si victimizeaza,  pentru campania  alegerilor  prezidenţiale din luna noiembrie.

 

EDITORIAL

Cine e jupânul?

Cine e jupânul?

Un an din patru, Klaus Iohannis își pune Guvernul lui. Începând de ieri, se consumă al doilea succes politic de proporții al locatarului de la Cotroceni. De astă dată, el nu mai are pretenția de a fi instalat un guvern tehnocrat. Ci un guvern pur sânge. Politic. Oare se va repeta istoria? O istorie care se rostogol ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

05:33