Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Alexandru Cumpănaşu un” imbecil”cum sunt descrisi cei care il critica, teatru la posturile de televiziune.Jegul a acuzat dureri in zona inimii

Claudiu Constantin, 10 septembrie 2019, Ora 21:18

  • print
  • |
ziarulatak-ro-47554-1.jpg BREAKING NEWS

Momente grele de actorie,  pentru Alexandru Cumpănaşu: invitat la o emisiune de televiziune, bărbatul a acuzat că nu se simte bine şi a ajuns de urgenţă la spital, pentru investigaţii.Momente grele, luni seara, pentru Alexandru Cumpănaşu: unchiul Alexandrei Măceşanu a fost invitat aseară la emisiunea “Punctul culminant” a lui Victor Ciutacu, însă la finalul acesteia a plecat direct la spital, potrivit România TV. Se pare că ar fi avut probleme cardiace.

La finalul emisiunii, Alexandru Cumpănaşu a plecat direct la spital. Bărbatul a acuzat dureri în zona inimii şi amorţeală la o mână chiar în timpul emisiei, ceea ce ar putea fi semnele unui preinfarct. El a ajuns de urgenţă la Spitalul Floreasca din Capitală, unde a fost supus unui control amănunţit.

Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, este unchiul Alexandrei Măceşanu, ultima victimă a lui Gheorghe Dincă în tragicul caz de la Caracal. Jegul trage de timp si victimizeaza,  pentru campania  alegerilor  prezidenţiale din luna noiembrie.

 

EDITORIAL

CE PELICANI, CARE UBER? NU GĂSEȘTI TAXI? DIICOT TE DUCE ÎN SIGURANȚĂ ACASĂ

CE PELICANI, CARE UBER? NU GĂSEȘTI TAXI? DIICOT TE DUCE ÎN SIGURANȚĂ ACASĂ

Despre Cazul Caracal nu stiu dacă mai este ceva de spus. Am vrut, dar nu am mai avut loc. Deontologi de toate culorile și neamurile, foști, actuali, viitori milițieni, procurori, vidanjeori, încărcători-descărcători, lăzăruși, ba chiar și avocați, au sărit să-și dea măsură creierelor încinse. Așa că nu mă voi referi la cum le- ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

08:43