Stanga
Dreapta

Exclusiv: Cristian Popescu Piedone ATAK la primarul sectorului 5 ,Daniel Florea :” realitatea este în teritoriu, nu pe Facebook”

Bogdan Ionescu, 8 septembrie 2019, Ora 08:32

  • print
  • |
ziarulatak-ro-47544-1.jpg Exclusiv

„Locuim în gunoaie” - este strigătul de ajutor al unui locatar al Sectorului 5 din Capitală. Cu străzile invadate de gunoaie, locatarii cartierelor cer disperați ajutor din partea autorităților. Locuitori ai Bucureștiului, Capitală Europeană, stau printre aceste gunoaie și trăiesc ca la început de secol.

Astăzi, 7 septembrie, umaniștii alături de Cristian Popescu Piedone, coordonator politic național al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), s-au autosesizat și au trecut la fapte. În acest context. partidul umanist, prin Filiala Sectorului 5 și Filiala Municipiului București va sesiza luni Direcția de Sănătate publică și Garda Națională de Mediu.

Umaniștii au mers și au stat de vorbă cu oamenii care locuiesc în Sectorul 5 – „Sectorul gunoaielor”, așa cum îl numesc oamenii. Ei cer cu disperare ajutor din partea autorităților: „Locuim în gunoi. Copiii noștri cresc printre gunoaie, merg la școală printre gunoaie. Stăm aici și nimeni nu ne întreabă nimic. Primarul nu a venit niciodată”. Oamenii au cerut sprijin umaniștilor în acest sens.

 

EDITORIAL

CE PELICANI, CARE UBER? NU GĂSEȘTI TAXI? DIICOT TE DUCE ÎN SIGURANȚĂ ACASĂ

CE PELICANI, CARE UBER? NU GĂSEȘTI TAXI? DIICOT TE DUCE ÎN SIGURANȚĂ ACASĂ

Despre Cazul Caracal nu stiu dacă mai este ceva de spus. Am vrut, dar nu am mai avut loc. Deontologi de toate culorile și neamurile, foști, actuali, viitori milițieni, procurori, vidanjeori, încărcători-descărcători, lăzăruși, ba chiar și avocați, au sărit să-și dea măsură creierelor încinse. Așa că nu mă voi referi la cum le- ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

08:18