Stanga
Dreapta

Exclusiv: Cristian Popescu Piedone ATAK la primarul sectorului 5 ,Daniel Florea :” realitatea este în teritoriu, nu pe Facebook”

Bogdan Ionescu, 8 septembrie 2019, Ora 08:32

  • print
  • |
ziarulatak-ro-47544-1.jpg Exclusiv

„Locuim în gunoaie” - este strigătul de ajutor al unui locatar al Sectorului 5 din Capitală. Cu străzile invadate de gunoaie, locatarii cartierelor cer disperați ajutor din partea autorităților. Locuitori ai Bucureștiului, Capitală Europeană, stau printre aceste gunoaie și trăiesc ca la început de secol.

Astăzi, 7 septembrie, umaniștii alături de Cristian Popescu Piedone, coordonator politic național al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), s-au autosesizat și au trecut la fapte. În acest context. partidul umanist, prin Filiala Sectorului 5 și Filiala Municipiului București va sesiza luni Direcția de Sănătate publică și Garda Națională de Mediu.

Umaniștii au mers și au stat de vorbă cu oamenii care locuiesc în Sectorul 5 – „Sectorul gunoaielor”, așa cum îl numesc oamenii. Ei cer cu disperare ajutor din partea autorităților: „Locuim în gunoi. Copiii noștri cresc printre gunoaie, merg la școală printre gunoaie. Stăm aici și nimeni nu ne întreabă nimic. Primarul nu a venit niciodată”. Oamenii au cerut sprijin umaniștilor în acest sens.

 

EDITORIAL

COMUNICAT  Partida Romilor Pro – Europa

COMUNICAT Partida Romilor Pro – Europa

În data de 29.11.2019, la Hotel IBIS (București), s-a desfășurat Reuniunea liderilor formali/informali ai comunităților de romi din România. Aduc la cunoștință faptul că la această Reuniune au fost prezenți cei interesați să participe, indiferent dacă aceste persoane erau reprezentanți ai organizațiilor, pastori penticostali s ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

07:29