Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Robert Cazanciuc, nouă întrebări pentru PNL

Marian Vasile, 27 mai 2020, Ora 09:56

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-48060-1.jpg BREAKING NEWS

 

Senatorul PSD Robert Cazanciuc a adresat liderilor PNL un set de întrebări ”de avut în vedere la reuniunea de la Vila Lac”, una dintre acestea fiind dacă, în afară de a se ”văita ca niște bocitoare, la nesfârșit, de moștenirea PSD”, au de gând să facă ceva pentru țară.

”Știm care este singura preocupare a PNL: să organizeze degrabă alegeri, până nu pierde prea mult din procente. Și pierde vertiginos. PNL și Președintele său speră că, astfel, vor scăpa de filtrul partidelor parlamentare care dețin majoritatea în Parlament, lucru care îi împiedică să acapareze România. Pandemia le-a încurcat, însă, socotelile în mod serios”; se arată într-o postare de pe Facebook a PSD.

Robert Cazanciuc a adresat câteva întrebări premierului  Orban și colegilor lui liberali.

”1. În afară de a vă văita ca niște bocitoare, la nesfârșit, de moștenirea PSD, aveți de gând să faceți ceva pentru țară?

2. În afară de a vă plimba prin țări străine sub pretextul grijii față de românii care muncesc acolo, aveți de gând să salvați locurile de muncă din țară?

3. În afară de a lua decizii haotice și tardive pentru învățământul românesc, aveți de gând să dați o șansă generațiilor aflate la vârsta școlarizării pentru un viitor conform aspirațiilor și să le măriți, potrivit legii, alocațiile?

4. În afară de a vă afișa public, în plină pandemie, la inaugurări de muzee în imobile de patrimoniu salvate de guvernul PSD, aveți de gând să acordați culturii românești un minim sprijin financiar?

5. În afară de actele normative prost concepute, care încalcă Legea Fundamentală a statului, aveți de gând să emiteți hotărâri necesare, argumentate economic și social?

6. În afară de a face paradă cu măști și viziere de protecție, aveți de gând să explicați românilor cum s-au făcut achizițiile pentru sistemul sanitar pe perioada stării de urgență?

7. În afară de a vă bate cu pumnul în piept că sprijiniți economia, ați vrea să porniți măcar un program guvernamental de susținere a agenților economici îngenunchiați de pandemie?

8. În afară de a prezenta cifre care nu au nicio relevanță pentru gestionarea pandemiei, aveți de gând să lăsați bolnavii cronici să aibă acces la sistemul sanitar și să plătiți cadrelor medicale sporurile promise?

9. În afară de cele de mai sus, ați putea să admiteți că sunteți incapabili să guvernați și să lăsați locul altora care au dovedit că pot?”, sunt cele nouă întrebări ale social-democratului.

 

EDITORIAL

Cum a petrecut Guvernul Orban în plină zi de lucru

Cum a petrecut Guvernul Orban în plină zi de lucru

Vineri, 29 mai 2020, seara, pe rețelele de socializare a fost postată o fotografie care arăta pe premierul României, Ludovic Orban, împreună cu alți miniștri, stînd la băute (whisky ) și pipat (trabucuri) în biroul său de la Victoria. Momentul fusese surprins luni, 25 mai 2020, la ora 15 și reflecta sărbătorirea zi ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

07:04
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă