Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Bercea Mondialu se dezice de Traian Băsescu

Gheorghe George, 3 mai 2020, Ora 21:10

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-48031-1.jpg BREAKING NEWS

Bercea Mondialu a fost eliberat din închisoare în urmă cu un an iar recent a anunțat ”oficial” că prietenia cu Traian Băsescu s-a încheiat. Bercea a postat pe contul lui de soicalizare o fotografie în care apare în compania fostului președinte al României sub care a scris un mesaj scurt: ”O prietenie veche! Care a luat sfârșit”, a scris Bercea pe contul lui de soicalizare.

 

Afirmația cunoscutului interlop nu a surprins pe nimeni la momentul în care a fost postată, ținând cont de modul în care relația dintre cei doi a evoulat în ultimul deceniu. Sandu Anghel, pe numele lui real, a fost în relații excelente cu familia Băsescu, iar una dintre nepoatele acestuia a fost botezată în 2010 de fratele președintelui, în 2010.

Mită de 300.000 euro pentru fratele președintelui

 

4 ani mai târziu, familia interlopului l-a filmat pe Mircea Băsescu în timp ce primea 300.000 euro mită pentru ca acesta să intervină pe lângă fratele lui, în speranța că-l va ajuta pe Bercea să scape de un dosar penal în care era judecat penru omor.

 

În 2016, Mircea Băsescu a fost condamnat la 4 ani de închisoare pentru trafic de influență, iar ulterior mai mulți membri ai familiei lui Bercea au fost trimiși în spatele gratiilor pentru șantaj la fratele președintelui. Cel mai mult a luat fiul lui Bercea, Florin Anghel: 9 ani și 3 luni.

 

EDITORIAL

Cum a petrecut Guvernul Orban în plină zi de lucru

Cum a petrecut Guvernul Orban în plină zi de lucru

Vineri, 29 mai 2020, seara, pe rețelele de socializare a fost postată o fotografie care arăta pe premierul României, Ludovic Orban, împreună cu alți miniștri, stînd la băute (whisky ) și pipat (trabucuri) în biroul său de la Victoria. Momentul fusese surprins luni, 25 mai 2020, la ora 15 și reflecta sărbătorirea zi ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

02:37
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă