Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Incepe reducerea la tacere a ziaristilor incomozi. Sorina Matei si Andrei Badin, doi dintre ziartistii critici la adresa regimului Iohannis si a Guvernului Orban, s-au trezit cu contractele reziliate

Gheorghe George, 3 mai 2020, Ora 19:05

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-48027-1.jpg BREAKING NEWS

Doi dintre cei mai critici jurnalisti la adresa regimului Iohannis si Guvernului Orban au fost concediati

 

 

Anuntul a fost facut duminica, 3 mai 2020, de Sorina Matei, pe pagina sa de Facebook. Autoarea unor dezvaluiri grele inclusiv despre modul in care Guvernul PNL a gestionat pandemia de coronavirus, Sorina Matei a oferit un detaliu extrem de interesant despre momentul in care s-a decis rezilierea contractului sau. Mai exact, coincidenta, Sorina Matei dezvaluie ca B1 a intrerupt colaborarea la cateva ore dupa ce postul tv a aplicat la programul IMM Invest, prin care Guvernul Orban ofera fonduri garantate de stat companiilor. “Jurnalismul, vocile critice, supravegherea puterii, oricarei puteri, in capul lor trebuie sa dispara. Sa fie liniste, sa nu mai deranjeze nimeni, sa nu mai afle publicul nimic”, subliniaza Sorina Matei.

 

Iata anuntul Sorinei Matei:



“De Ziua Mondiala a Libertatii Presei cu care se impauneaza fals Guvernul Orban, va anunt eu, ca ei se feresc:

1. Televiziunea B1 tv a reziliat marti contactul meu si al lui Andrei Badin, fara nicio notificare si/sau discutie prealabile.

2. Tot marti, cu cateva ore inainte de reziliere, televiziunea B1 tv, pe profit- 2,3 milioane de euro in 2019, a aplicat la fonduri garantate de stat/Guvern prin IMM Invest.

3. Luni, inainte de aplicare, emisiunile noastre existau, marti – dupa aplicare n-au mai existat.

4. Totul a fost comunicat marti seara, dupa aplicare la IMM invest, si miercuri, prin email/trimis document si printr-un cerber al patronatului, fara ca patronatul sa-si asume sau sa comunice transparent decizia, in cazul subsemnatei. De altfel, si decizia este semnata prin imputernicit.

5. Joi, Guvernul a dat 40 de milioane de euro la presa, sub masca unei 'campanii de informare', cica sa 'sprijine jurnalistii' care in mintea lor trebuie sa se transforme in oficine de partid si ale Guvernului, fix ce nu are voie sa faca presa.

6. Dealurile Guvernului Orban sunt cu patronatele lacome, nicidecum pentru 'sprijinirea jurnalismului'. Jurnalismul, vocile critice, supravegherea puterii, oricarei puteri, in capul lor trebuie sa dispara. Sa fie liniste, sa nu mai deranjeze nimeni, sa nu mai afle publicul nimic.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

17:15
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară