Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Primarul din Zimnicea înmormântare cu alai, în plină pandemie

Marian Vasile, 8 aprilie 2020, Ora 09:38

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47993-1.jpg BREAKING NEWS

Deși regulile stării de urgență stipulează ferm că înmormântările nu pot fi organizate cu mai mult de opt persoane, primarul orașului Zimnicea, Petrică Pîrvu, a chemat pe o mare parte dintre angajații instituției pe care o conduce să participe la ceremonia de îngropare a unei rude apropiate.

Privind filmarea realizată cu o cameră de bord, observăm că numărul participanților e mult mai mare de opt, ba chiar bate spre 60 de persoane, și că nu toți sunt rude ale primarului.

Ba chiar am putea spune că unii sunt angajați ai instituției pe care acesta o conduce.

Pe rețele de socializare, oamenii și-au exprimat revolta, spunând că au fost șocați să privească pe ferestră desfășurarea unei înmormântări fastuoase în vremuri în care ei nu pot ieși nici măcar la plimbare cu animalele de companie.

 

EDITORIAL

Cum a petrecut Guvernul Orban în plină zi de lucru

Cum a petrecut Guvernul Orban în plină zi de lucru

Vineri, 29 mai 2020, seara, pe rețelele de socializare a fost postată o fotografie care arăta pe premierul României, Ludovic Orban, împreună cu alți miniștri, stînd la băute (whisky ) și pipat (trabucuri) în biroul său de la Victoria. Momentul fusese surprins luni, 25 mai 2020, la ora 15 și reflecta sărbătorirea zi ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

03:46
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă