Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Românii suferă sau chiar mor, iar Clotilde Armand topaie ca o capră pe bandă şi înjură PSD!

Claudia Ioana, 29 martie 2020, Ora 15:34

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47984-1.jpg BREAKING NEWS

Clotilde Armand: „M-au întrebat unii ce fac în această perioadă. Iată: mi-am pus căştile pe urechi şi-am început să alerg. Această frază îi aparţine useristei Clotilde Armand,  de profesie bugetar de lux în ultimii 20 de ani!

De la debutul epidemiei de coronavirus, această doamnă, plină de un tupeu agresiv, critică absolut tot ce se întâmplă în Sectorul 1 . Absolut totul! Nimic nu-i place, nimic nu este bine, tot ce fac edilii este greşit sau inadecvat. Numai ea, candidatul la funcția de primar ştie, precum un politruc veritabil, ce, cum, când şi despre ce este vorba.

In plină criză Clotilde Armand se mulţumeste  cu banii storsi din  guvernările Ponta, Grindeanu, Tudose şi Dăncilă, firma pe care a condus-o până nu de mult, Egis France, încasând peste 3 milioane de euro anual pentru a supraveghea lucrările de pe şantierele Autostrăzii Transilvania. Autostradă la care nu se lucrează de peste 8 ani!

Revenind la epidemia de coronavirus, în timp ce bucureştenii sunt  izolaţi la domiciliu, s-au se  află  în carantină, internaţi la Spitalul Matei Balş sau, mult mai grav, mor în chinuri ori se luptă pentru viaţa lor în saloanele de Terapie Intensivă, Clotilde Armand, şefa USR Sectorul 1, ţopăie ca o capră pe banda de alergat!

Pe bune? Această individă  bizară, vrea să fie edilul Sectorului 1?

În tot acest timp… să recapitulăm puţin cu ce se ocupa primarul Dan Tudorache, alesul bucureştenilor din Sectorul 1, în perioada în care franţuzoaica îl copleşea cu injurii şi acuzaţii tembele fără fundament.

Păi primarul Tudorache era prezent la cele patru centre de carantină amenajate pe raza Sectorului 1, verifica aprovizionarea cu alimente a depozitelor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, se ocupa de distribuirea de tablete elevilor de la şcolile din sector pentru a-şi putea continua studiile online, lua parte activă la monitorizarea cu holterele de la Complexul Multifuncţional Caraiman, supraveghea activitatea de dezinfecţie a scărilor de bloc şi a străzilor din Sectorul 1 etc.

E diferenţa dintre clevetirea pe facebook şi dedicarea primarului pentru binele comunităţii. Şi nu, nu spuneţi că asta fac toţi edilii, fiindcă lucrurile nu stau deloc aşa. Dan Tudorache, printre multe altele, a lansat, în premieră europeană, sistemul de monitorizare cu holterele de la Centrul Multifuncţional Caraiman, sistem preluat prin protocol de Ministerul Sănătăţii din RomâniaMinistrul liberal al Sănătăţii a preluat deci, cu mulţumiri, iniţiativa primarului PSD! Asta însemnă recunoaștere și normalitate!

Clotilde Armand nu se împiedică însă de realitate. Ea şi USR ar fi făcut evident mai bine, mai corect, cu toate că niciodată n-au făcut nimic pentru oameni, nimic pentru comunitate, nimic pentru România! Măcar ar fi putut dona câţiva lei pentru măşti, teste sau dezinfectanţi, din averea de milioane şi milioane de euro. N-o să vedeţi însă aşa ceva de la un asemenea specimen  care îşi promovează până şi propria pagină de facebook pe banii statului român. Bani oferiţi de la buget USR-ului ca subvenţie!

 

EDITORIAL

Cum a petrecut Guvernul Orban în plină zi de lucru

Cum a petrecut Guvernul Orban în plină zi de lucru

Vineri, 29 mai 2020, seara, pe rețelele de socializare a fost postată o fotografie care arăta pe premierul României, Ludovic Orban, împreună cu alți miniștri, stînd la băute (whisky ) și pipat (trabucuri) în biroul său de la Victoria. Momentul fusese surprins luni, 25 mai 2020, la ora 15 și reflecta sărbătorirea zi ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

03:16
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă