Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Primaria Orasului Măgurele Lăfăială pe banii fraierilor

Marian Vasile, 28 februarie 2020, Ora 14:26

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47909-1.jpg BREAKING NEWS

Constatăm, pe zi ce trece, că lucrările atât de mult lăudate de domnul primar Narcis Constantin și executate cu precizie la ”standarde europene”, în urma unui împrumut istoric de peste 12 milioane de euro, nu sunt tocmai reușite!

Ca să nu fim interpretați drept răutăcioși, argumentăm cele scrise cu fotografii în care cu niște băieți, puși pe treabă mare, scot granitul din toate zonele orașului unde a fost montat, că sa-l repună, speram de data aceasta corect.

Problema este însă alta: Cine plătește distracția asta: Există vreo penalizare din partea primăriei pentru ”joaca” aceasta pe bani, nu chiar puțini, și pentru disconfortul prelungit creat locuitorilor orașului?

 A existat din partea domnului primar o precizare potrivit căreia supraveghează îndeaproape lucrările! Încă nu ne-am lămurit de unde era atât de mulțumit și cine l-a mulțumit!

Suntem stupefiați cum se joacă unii cu banii contribuabililor, cu atât mai mult cu cât sunt împrumutați și pentru care toți cetățenii din orașul Măgurele vor plăti de la anu' cu vârf și îndesat joaca de-a dezvoltarea.

Să fi jucat domnul primar prea mult Monopoly când era mic?

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

06:43
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară