Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: Dan Barna, cu miloaga laVictor Ponta

Bogdan Ionescu, 23 februarie 2020, Ora 17:30

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47885-1.jpg BREAKING NEWS

Președintele USR, Dan Barna, și Victor Ponta, șeful Pro România, s-au întâlnit la Bruxelles, fiind fotografiați împreună la o masă. Fotografia a fost postată de Ponta pe pagina sa de Instagram.

Dan Barna a explicat ulterior pe Facebook de ce se afla cu Victor Ponta la masă la o cafenea din Bruxelles.

Liderul USR spune că a avut o „discuţie de 15 minute” cu Victor Ponta în care i-a cerut fostului prim-ministru sprijinul în Parlament pentru votarea moţiunii de cenzură şi a lui Peter Eckstein-Kovacs în funcţia de Avocat al Poporului. 

„Da, am discutat despre aceste subiecte pentru că sunt două teme pentru care avem nevoie de toate voturile Opoziției și este normal să vorbim între noi. Nu am negociat, nu am făcut și desfăcut guverne, nu am vândut pielea ursului din pădure. I-am spus ca e de dorit ca poziția anti PSD pe care o declară public să fie urmată și de niște fapte (și voturi) concrete”, a scris Dan Barna pe Facebook. 

 

EDITORIAL

Wernerii instaurează dictatura incompetenței

Wernerii instaurează dictatura incompetenței

 Ce vuiet, ce urlete, ce hăcuieli ar avea loc dacă la guvernare ar fi PSD și ar face măcar jumătate din greșelile criminale pe care le fac wernerii astăzi, instalați lejer la Palatul Victoria! Ce s-ar mai tăvăli susținătorii pe asfalt protestând împotriva lui “Dragnia”, “Vasilica Viorica”, “O ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

14:40