Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: www.ziarulatak.ro Liviu Dragnea tinut la rece. A fost lăsat să înghețe în celulă la -15 grade Celsius.”Guvernantii” vor sa-l pastreze “proaspat “pentru Irinuca

Gheorghe George, 11 februarie 2020, Ora 15:53

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47862-1.jpg BREAKING NEWS

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus o plângere conducerii închisorii în care menționează că stat incarcerat în condiții inumane susținând că a fost lăsat să înghețe de frig în celulă la -15 grade Celsius.

Departamentul de Anchete Sociale al Cancan.ro a aflat detalii despre condițiile în care este incarcerat Liviu Dragnea. 

Se pare că în celula lui din Penitenciarul Rahova nu a funcționat căldura, însă fostul lider PSD ar susține că „A fost cu rea-credință”. 

Fostul președinte PSD, Liviu Dragnea, a fost încarcerat luni, 27 mai, în Penitenciarul Rahova după ce magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au decis menținerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman, în care a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu.

 

EDITORIAL

Naparcile DNA au iesit iar la paradeala

Naparcile DNA au iesit iar la paradeala

La ordinele cui mai lucreaza DNA? Cum isi permit aceste rebuturi profesionale, pe salarii nemeritate de 30.000 lei/luna, unii cu zeci de achitari la activ si pentru care niciunul nu a raspuns, sa continue vanarea elitelor Romaniei?    Cu acuzatii pentru care nu au nicio proba afara de denunturi mizerabile date dupa amar de ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

20:56