Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: www.ziarulatak.ro Progenitura sefului ADP Sector 4 ,Antonio Goleac, conduce un bolid de 150.000 de euro la doar 29 de ani

Marian Vasile, 11 februarie 2020, Ora 14:41

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47856-1.jpg BREAKING NEWS

Cine este Antonio Goleac, tânărul care conduce un bolid de 150.000 de euro la doar 29 de ani

Este angajat la stat, are 29 de ani, dar conduce un Mercedes 150.000 de euro și îl cheamă Antonio Goleac. Tatăl e șef ADP Sector 4, iar mama – suprefectul Capitalei.

Cine este Antonio Goleac, tânărul care conduce un bolid de 150.000 de euro la doar 29 de ani?

29 de ani și jocuri de celebritate. Antonio Goleac e un nume cunoscut la nivel de Berceni, deși trecutul nu îl recomandă, chiar dacă prezentul sună luminos. E director executiv a Poliția Locală Sector 4, structura inspecției și control, după ce, în trecut, a fost inspector debutant în ANAF, mai apoi polițist local clasa 1, grad asistent. A raportat venituri de 25.000 de lei pe an, puțin peste 2.000 de lei pe lună, iar în declarația de avere e trecută doar o vilă, moștenită de la părinți.

Lucrează la stat și are un Mercedes de 150.000 de euro

De experiență în domeniu duce lipsă, dar ceea ce-l ține pe linia de plutire sunt legăturile strânse la vârful instituțiilor care țin hamurile Bucureștiului. Tatăl, Marian Goleac, e mâna dreaptă a primatului Sectorului 4, Daniel Băluță, iar mama, Nicoleta-Matilda, este, din anul 2019, subprefectul Capitalei, numită de fostul premier Viorica Dăncilă.

Mașina, înregistrată în Germania

O altă ”calitate” a lui Goleac junior sunt mașinile, afișându-se prin oraș cu cele mai scumpe automobile. Recordul a fost bătut la începutul anului 2020, când a fost filmat la bordul unui Mercedes-AMG GT al cărui preț pleacă de la 122.000 euro. Specialiștii în domeniul auto susțin că automobilul ajunge la 150.000 de euro și chiar mai mult: „Autoturismul din imagini costă undeva pe la 150.000 de euro”. Vehiculul este înregistrat în orașul Herne, Germania, aproape de Dortmund.

„Să nu credeți că vine cu ea la muncă. Și nici că o ține pe numele lui. Ca să vină la sediul Poliției, folosește Dusterul instituției, nu se afișează cu Mercedesul”, spun sursele Libertatea.

 

EDITORIAL

Naparcile DNA au iesit iar la paradeala

Naparcile DNA au iesit iar la paradeala

La ordinele cui mai lucreaza DNA? Cum isi permit aceste rebuturi profesionale, pe salarii nemeritate de 30.000 lei/luna, unii cu zeci de achitari la activ si pentru care niciunul nu a raspuns, sa continue vanarea elitelor Romaniei?    Cu acuzatii pentru care nu au nicio proba afara de denunturi mizerabile date dupa amar de ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

22:47