Stanga
Dreapta

Exclusiv: www.ziarulatak.ro Ministrul Muncii ATAK murdar la adresa Gabrielei Firea, după avaria din București: Mai avem cinci luni și scăpăm de această catastrofă care conduce acum, din greşeală, Bucurestiul

Gheorghe George, 10 februarie 2020, Ora 08:50

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47847-1.jpg Exclusiv

E din ce în ce mai clar. Ministrul Muncii Violeta Alexandru se pregătește să intre în cursa pentru Primăria Capitalei.Alexandru critică în termeni duri reacţia primarului general Gabriela Firea ca urmare a avariei care a lăsat sute de blocuri din capitală fără căldură, spunând că aceasta a reacţionat precum un politruc, cu minciuni şi dezinformare. ”Rămâne cum am stabilit - 5 luni! Şi scăpăm de această catastrofă care conduce acum, din greşeală, Bucureştiul!”, afirmă Alexandru, conform News.ro.

”Candidata la Primăria Bucureştiului, Gabriela Firea, ne-a amintit ieri cum tratează un politruc un accident cu consecinţe grave pentru cetăţeni: la fel cum tratau politrucii sovietici accidentul de la Cernobîl, cu minciuni şi dezinformare. În loc să rezolve problema”, scrie Violeta Alexandru într-o postare pe Facebook.

Ea afirmă că, deşi avaria Termoenergetica (compania Primăriei Bucureşti) care a lăsat locuitorii din sectorul 2 şi 3 fără căldură şi apă caldă s-a întâmplat vineri la 22:40, Gabriela Firea dă vina pe o creştere a temperaturii furnizate de ELCEN sâmbătă la ora.... 8:45.

”Rămâne cum am stabilit: 5 luni! Şi scăpăm de această catastrofă care conduce acum, din greşeală, Bucureştiul!”, conchide Violeta Alexandru.

 

EDITORIAL

Naparcile DNA au iesit iar la paradeala

Naparcile DNA au iesit iar la paradeala

La ordinele cui mai lucreaza DNA? Cum isi permit aceste rebuturi profesionale, pe salarii nemeritate de 30.000 lei/luna, unii cu zeci de achitari la activ si pentru care niciunul nu a raspuns, sa continue vanarea elitelor Romaniei?    Cu acuzatii pentru care nu au nicio proba afara de denunturi mizerabile date dupa amar de ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

22:29