Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: www.ziarulatak.ro Alteţa sa, Dana Varga Rozaliiia, romă şi nu prea Vorbeşti de muncă, puşchea pe limbă

Claudiu Constantin, 5 februarie 2020, Ora 20:31

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47846-1.jpg BREAKING NEWS

Fosta consilieră de stat prin mai multe guverne, Dana Varga, migratoare transpartinică de profesie, nu mai ştie de unde se trage. Deşi am căutat prin vechile familii princiare ale Europei, pe domnia sa nu am găsit-o. Probabil şi-a uitat etnia şi a ajuns să se considere discrimnată, oricum i-au spune şi indiferent de către cine.

 

Mai nou, ea a sesizat CNCD că este discriminată de către Partida Romilor, adică chiar de unde şi-a luat zborul în politică. După ce a trecut prin mai multe partide, Varga a eşuat la PSD pentru ca pe listele partidului să candideze la Gilău, comună natală, la primărie. Pentru notorietate, întrucât a intrat într-un con de umbră, luminat doar de apariţiile la vânzare, Dana Varga, împroşcă cu noroi în stânga şi în dreapta. Ea se consideră nedreptăţită şi dacă o faci doamnă. Poate la curtea bulibaşei Rudolf I, atunci când nu se afla în spatele gratiilor, i se spunea Alteţa Sa, dar întrucât nu sunt aşa stilaţi şi umblaţi prin Palate cei de la Partida Romilor i-au spus Doamnă.

 

Redăm integral articolul ‘denigrator’ apărut pe o reţea de socializare şi care a deranjat-o nespus pe truditoarea la tarabă: ‘După cum vedeți, această doamnă care a fost consilierul de stat a mai multor Prim miniștri vreme de 10 ani, în preajma sărbătorilor de iarnă, a revenit la ce știe mai bine să facă, și anume să vândă semințe, floricele sau, după caz, petarde. Doamnă Varga, vă promit faptul că dacă avem nevoie de consultanță în domeniul comerțului stradal, vom apela la dvs.’

 

 

La niveul amplelor sale studii, ar fi fost lesne de înţeles că nu este nici o jignire sau afront. Munca nu este o ruşine, iar faptul că îi este solicitată expertiza în consultant al comerţului stradal ar trebui chiar să o bucure fiindcă este apreciată. Mai mult, deşi a fost tratată ca  o doamnă, alteţa sa nu s-a ferit de cuvintele dobândite încă din fragedă pruncie, folosindu-le din plin. Trecând peste jignirile de uşa cortului, ne întrebăm de ce aşa de multe ‘agramalităţi’ în textul de răspuns de pe pagina sa de socializare. Sincer, nu ne aşteptam ca o fată regală, care a epuizat facultăţi întregi, să aibă aşa de multe greşeli de exprimare şi ortografie, într-un text, atât de mic. Nu cumva Varga era cea care îi scria fostului premier Dancila, spechurile?

 

 

Probabil că pentru a strânge bani de campanie pentru primărie, Dana Varga s-a apucat să vândă pocnitori şi alte acareturi la tarabă. Nimic mai onorabil decât să munceşti, mai ales la ceva la care chiar te pricepi cu adevărat. Experienţa dobândită pe lângă birourile unui Meleşcanu, Tăriceanu, Norica Nicolai şi nu cea din urmă, Viorica Dancilă, i-au prins bine în marketingul stradal. Mai ales că Dow Jons indexul la seminţe este aproape prăbuşit. Astfel se încearcă o puternică infuzie de capital de pe piaţa petardelor.

 

Distinsa persoană, sigur va fi votată de alegători, fiind singura care a lecturat în chineză prospectul de la pocnitori. Asta în ciuda răutăcioşilor care spun că nu ar fi citit nimic la viaţa sa.

Ca să îi prezentăm, un exemplu adevărat de discriminare, putem să o trimitem la colegul, primarul de Târgu Mureş, care a jignit flagrant o întreagă etnie, în care şi Doamna face parte. Numai că în acel caz nu numai că nu s-a simţit lezată, başca a luat şi apărarea individului. Nu mai spunem de postarea dânsei pe reţeaua de socializare cu preşedintele României domnul Klaus Iohannis votat de 6 milioane de români şi prezentat de Alteţa sa Rozaliiia drept nazist. Cine pe cine discriminează?

 

 

.

Cine este Dana Rozalia Varga, faimoasa consiliera prezidenţială, care a slujit mai toţi premierii României

 

Gura lumii slobodă din comuna Gilău, judeţul Cluj susţin că fosta consiliera este o semianalfabetă care şi-a cumpărat pe banii tăticului bulibaşa mai toate diplomele de studii. A terminat facultatea la 40 de ani, cu licenţă în ştiinţe politice. În acelaşi an a absolvit şi cursurile de politică externă şi diplomaţie ale Institutului Diplomatic Român. Nu a ratat nici diploma de la Colegiul Naţional de Apărare şi are chiar patalamaua de la ‘’Academia Coachina Loredana Latis’’, fiind abilitată să îi îndrume pe calea dezvoltării personale pe ‘’politicieni, bloggeri, scriitori şi alte persoane publice’’, după cum a scris în CV. Femeie deşteaptă, nu alta.

Traseul ‘’centuristei politice’’ Dana Rozalia Varga

 

Şi-a început cariera politică la Partida Romilor, organizaţie pe care în prezent tarabagioaica o beşteleşte la fiecare colţ de stradă, după care a devenit o apropiată a lui Calin Popescu Tăriceanu, fiind şi vicepreşedintele femeilor PNL din Cluj la un moment dat.

Apoi i-a fost secretar personal la Guvern lui Tăriceanu în perioada în care acesta a fost premier.

A consiliat-o la cabinetul de europarlamentar din ţară pe Norica Nicolai despre care doamnă consilier spunea în cercurile prin care se învârtea ca jumătate din casa Noricai Nicolai din Călăraşi a fost construită din banii ei.

După scurt timp, Dana Rozalia Varga avea să se întoarcă pe post de consilier MAI (2012-2013) şi mai apoi în Ministerul Dezvoltării şi Turismului (2013). Pentru o altă scurtă perioadă revine la cabinetul Noricai Nicolai, pentru ca, apoi, premierul Victor Ponta să o aducă iar în Guvern pe funcţia de consilier de stat pentru problematica romă. Vremea tehnocraţilor a echivalat, probabil, cu un an negru pentru Rozalia Varga, ea netrecându-şi nimic în CV până în anul 2017, când Mihai Tudose a adus-o la Palatul Victoria pe aceeaşi funcţie de consilier de stat, fotoliu pierdut definitiv în data de 6 noimebrie 2019 când şi-a dat demisia întorcându-se la prima ei dragoste, vânzătoare la tarabă.

A fost o femeie foarte ‘’activă’’ la evenimentele partidelor pe care le-a tranzitat ultimul fiind mitingul din 9 iunie 2019 împotriva ‘’statului paralel’’ imortalizând ecuaţia momentului cu o mulţime de fotografii pe care le posta pe pagina sa de Facebook. De 15 ani, fiica bulibaşei a părăsit Clujul locuind într-un apartament cu patru camera oferit de RAPPS. Conform aceloraşi surse, Dana Rozalia Varga ar fi plecat din Cluj cu o tinichea agăţată de coadă (datorii mai vechi pe care le-a făcut la anumite persoane).

Cine a fost bulibaşa Rudolf Varga, tatăl ‘’tarabagioaicei’’ Rozalia Dana Varga

 

Poliţiştii cu state vechi din Cluj susţin că nu mai puteau să ţină socoteală de câte ori au ajuns membrii familiei bulibaşei la beci, pe vremea lui Ceauşescu, pentru implicare în afaceri cu aur şi alte probleme infracţionale. Dar Revoluţia i-a salvat, deşi erau la puşcărie pentru trafic de aur. În decembrie 1989, membrii ai clanului Varga se aflau în arestul Miliţiei Cluj, iar valul revoluţionar i-a pus în libertate, deşi trebuiau să rămână ani buni după gratii. După anii ’90, Rudi Varga împreună cu Ion Cioabă şi alţi bulibaşi, cu sprijinul lui Ion Iliescu, preşedintele României la aceea vreme au făcut demersuri pentru a recupera tot aurul confiscat de miliţie de la romi.

Din aurul recuperate de la stat, bulibaşa Varga şi-a însuşit cea mai mare parte, adică 8 kg de aur din 13,4 cât a fost solicitarea, înşelându-şi din start conaţionalii. O altă măgărie a marelui bulibaşa a fost supravieţuitorii Holocaustului. Sub pretextul că le face dosare de pensie de la Statul German a cerut sume consistente de bani fără a avea nici un rezultat. Seria găinăriilor bulibaşei Rudi Varga continuă ani buni procurând şi vânzând romilor din comunitate paşapoarte false cu dublă cetăţenie facilitându-le acestora plecarea în străinătate. În data de 3 ianuarie 2019, bulibaşa Rudolf Varga decedează.

Un pic de trafic de influenţă:

 ‘’Sunt Dana Varga, secretar de stat şi îl înmormântez unde vreau eu’’

 

Profitând de funcţie şi relaţii, tarabagioaica Varga a ignorant şi încălcat o decizie a Consiliului Local Gilău. Întâi a cerut aprobare pentru a-şi înmormânta tatăl într-o zonă de cimitir închisă, în apropiere de Monumentul Eroilor (adică un fost puşcăriaş să fie declarat erou). Consiliul s-a întrunit, iar votul a fost nefavorabil.

‘’Spre surprinderea mea, una dintre fetele domnului Varga, Dana, a zis că nu o interesează ce au votat acolo. ‘’Eu îl înmormântez pe tata unde vreau eu’’ mi-a transmis. Am întrebat ce putem face să oprim lucrarea, să nu fie înmormântat acolo domnul Vargă, nu să mă judec eu după aia cu ei. Spre suprinderea mea, nu s-a găsit articolul de lege prin care să putem să le interzicem să sape groapa acolo unde doresc ei. Scurt şi la obiect. Nici un organ de forţă nu poate interveni. Putem doar să dăm în judecată şi apoi să vedem ce va fi’’ a povestit viceprimarul Gilăului, Okos Carol. Aşa că a încercat să discute cu oficialul guvernamental, să înţeleagă de vorbă bună. ‘’Domnule, amendaţi-mă cu cât vreţi, plătesc amendă şi gata, eu tot sap groapa’’ a fost răspunsul primit.

 

‘’Tarabagioaica’’ Varga dorea salve de tun pentru stimabilul puşcăriaş bulibaşa Rudi Varga.

Tot de la înălţimea funcţiei de secretar de stat ‘’tarabagioaica’’ Varga a cerut Armatei Române să-i pună la dispoziţie 3 soldaţi care să tragă salve de tun când bulibaşa era coborât în mormânt. Ea a fost refuzată pentru că bulibaşa Varga nu are merite speciale care să ducă la aprobarea unui astfel de ceremonial dedicate personalităţilor şi eroilor neamului.

În numerele viitoare, ziarul Atak continua seria dezvăluirilor despre problemele cu care se confruntă fii ‘’tarabagioaicei’’ Rozalia Dana Varga şi ce sfori trage pentru a-şi recăpăta un post în Guvern sau a pune mâna pe fotoliul de primar în comuna Gilău.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

03:06
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară