Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: www.ziarulatak.ro Se întâmplă la Măgurele Vicele ”Garse”, pus pe fapte mari!

Claudiu Constantin, 26 ianuarie 2020, Ora 16:42

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47828-1.jpg BREAKING NEWS

 

Odată ajuns la conducerea Primăriei Măgurele, județul Ilfov, viceprimarul Marius Cristian Mihai, mare absolvent de Marketing la Universitatea Româno-Americană, bucureștean de sorginte, nu pierde vremea. Pus pe căpătuială, fostul șef de campanie electorală al primarului Narcis Constantin, adică cel care a avut banii pe mână, și-a activat toți prietenii din copilărie, cei mai înstăriți și cu firme din domeniul construcțiilor, cărora le-a trasat ”sarcini” de înfrumusețare a urbei.

Unul dintre prieteni este Titel, zis Cixa. Acesta, împreună cu o mână de muncitori îmbrăcați în haine de casă, fără niciun insemn al apartenenței la vreo firmă, cu program de femei însărcinate, munceau maxim patru ore pe zi, asta dacă nu bătea vântul un pic mai tare, nu ploua sau nu era vreo sărbătoare.

Meșterii pe sprânceană apăreau, după cum ne-au povestit localnicii, doar la miezul zilei ca să fie văzuți, pontați și să devieze circulatia. Majoritatea așa-zișilor muncitori sunt zarzavagii din zonele limitrofe care muncesc cu ziua, probabil fără acte. Apropo, ne arată și nouă, domnul vice, vreun contract cu specialiștii din teren înscris la Inspectoratul Teritorial de Muncă Ilfov, ca să nu mai fim suspicioși?

Cu asemenea specialiști în construcții, Titel, zis Cixa, a primit pe tavă de la prietenul său, viceprimarul Marius Cristian Mihai, alias Garse, reabilitarea primăriei, a sediului căminului cultural, a Poliției Locale și a Clubului Copiilor Nefliu. De asemenea, specialiștii de piață trebuie să amenajeze toate parcările dintre blocuri, să balastreze străazilor din oraș, să refacă parcurile, vechea școală din  ”Broscărie”, biserica de la Dumitrana, parcul din satul Dumitrana și să amenajeze șanțuri și podețe.

Toate lucrările au fost începute pentru a da bine în ochii cetățenilor, în speranța că domnul vice va mai câștiga un mandat. Ba mai mult, domnului vice i-a trecut la un moment dat prin cap să candideze direct la funcția de primar împotriva bunului și vechiului său prieten Narcis Constantin. Cum ar fi?!

Dar să revenim la amplele lucrări care răscolesc orașul de lângă București în plin sezon rece. Din lipsa personalului muncitor, lucrările durează de luni bune, lucrările fiind în mare întârziere.

Scuza viceprimarului Marius Mihai în fața cetățenilor, care îl tot întreabă pe unde îl prind ce se întâmlă, este legată de neplata la timp a facturilor de la bugetul primăriei, o scuză care prinde bine necunoscătorilor.

 

Nici mai-marele de la Achiziții nu stă degeaba

 

Nici directorul Serviciului Achiziții, din cadrul Primăriei Măgurele, geamănul Raul Traian Popa, care locuiește în Sectorul 6, nu a putut sta deoparte când e vorba de banul gros. Venit de la Primăria Sectorului 4, domnul Popa a recomandat și el câteva firme de ”încredere” pentru a pune osul să dezvolte orașul de lână Capitală.

”Nea Popică” a reușit, din banii modești de bugetar, să se afișeze, în doar câteva luni, cu o limuzină Mercedes, de câteva zeci de mii de euro. Un mizilic...

 

Protejații lui Garse…

 

Surse demne de încredere ne-au spus că vicele ”și-a tras” și el un bloc cu vreo trei etaje, într-un loc mai retras, îngust, dar fără locuri de parcare, că lui îi permite legea. Să ne spună domnul Mihai dacă nu avem dreptate! Îi stăm la dispoziție cu eventuale precizări.

”Săgeata” lui Garse de Măgurele este un tip pe nume Florin, zis Ben, un alt prieten (cum altfel) din copilarie, el figurând în acte dezvoltator, că doar nu o să apară edilul chiar acum în buza campaniei electorale.

Un alt protejat al viceprimarului este ”domnul Tomosonski” zis Clinci, patronul unei improvizatii insalubre pe care o numește ”cramă”, situată în buricul orașului Măgurele. Deși ajuns la o vârstă ”cu experiență”, Clinci se prezintă a fi ”finul preferat al primarului Narcis Constantin”, deși nu este nici măcar căsătorit iar, conform surselor noastre, femeile fug de el considerându-l (fără să fim răutăcioși) ”urât și cu arici la mână”.

La alegerile europarlamentare din 2019, cu consimțământul vicelui Garse, nenea cu pricina a livrat mâncare pentru toate comisiile din secțiile de votare Nu degeaba, bineînțeles. I-o fi ieșit și lui de-o țuică! Om de încredere, nu?

În urmă cu o lună, Clinci a fost sponsorul lui Garse, organizând petrecerea de logodnă a acestuia, în vestita-i cramă.

În numerele viitoare vom continua cu dezvăluiri despre firmele ”acreditate” de primărie și vom veni cu vești despre amantele ”îndoliate” ale lui Garse după logodna care a avut loc luna trecută.

Vom vorbi, la un momet dat, și despre pista de biciclete care duce direct în pădure, îngustarea străzilor, asfaltul pe două straturi de pe strada Milcov, iluminatul stradal, marcajul stradal, modernizarea bisericilor, borduriadă, apă și canalizare și salubrizare. Avem timp...

 

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

02:27
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară