Stanga
Dreapta

www.ziarulatak.ro Serghei Mizil: „La Sunshine Beach la ceaunul cu pastramă de miel şi când vine câte o ploaie imi bag p..la in ea de oaie”. Seful Gărzii de Mediu București apare pe Facebook la șpriț la bustul gol sau călare pe porcul de Crăciun

Claudia Ioana, 26 ianuarie 2020, Ora 16:15

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47822-1.jpg

Comisarul şef al Gărzii de Mediu Bucureşti, Ionel-Viorel Glăman, apare pe contul personal de Facebook în ipostaze nepotrivite pentru un funcționar de rang înalt al statului. Astfel, el apare în fotografii postate de Serghei Mizil la șpriț, pe plajă în pielea goală ori călare pe porcul de Crăciun.

 Ionel-Viorel Glăman și-a șters toate postările controversate de pe pagina de Facebook

Comisariatul Municipiului București condus de Glăman este cunoscut pentru activitatea slabă pe care a deşfăşurat-o de-a lungul timpului în depistarea și sancționarea marilor poluatori. Deși instituția pe care acesta o conduce are înregistrate nenumărate sesizări venite din partea cetațenilor care se plâng de depozitele ilegale de deşeuri şi moloz existente în apropierea locuinţelor lor, cei care aduc grave prejudicii mediului îşi văd liniştiţi de treabă. Ziarul Atak  a semnalat în repetate rânduri astfel de cazuri. Contactat de ziarul Atak  pentru a explica de ce adoptă acest comportament public, Viorel Glăman a declarat că ”e pagina mea privată și fac ce vreau cu ea.  Fotografiile postate de Serghei Mizil apar pe pagina personală a lui Viorel Glăman pentru că acesta din urmă e etichetat în postările inițiale.

„Grup organizat” şi „Weekend de sfârşit de sezon cu beţivii mei” sunt câteva dintre expresiile folosite pentru a descrie imaginile postate.

Ionel Viorel Glăman conduce de câţiva ani buni Comisariatul Municipiului Bucureşti din cadrul Gărzii Naţionale de Mediu. Are pe mână 19 subordonaţi cu ajutorul cărora ar trebui să depisteze şi să sancţioneze orice persoană sau societate comercială care poluează sau deteriorează mediul din capitală.

O imagine postată pe Facebook  îl arată pe Glăman la bustul gol în mijlocul câtorva bărbaţi. Unul dintre ei este celebrul  Serghei Mizil. 

 

 

 

O altă postare a lui Mizil care apare pe pagina lui Glăman are un limbaj vulgar: „La Sunshine Beach la ceaunul cu pastramă de miel şi când vine câte o ploaie imi bag p..la in ea de oaie”.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

01:32
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară