Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: www.ziarulatak.ro Tocătorul de bani publici Primarul din Sectorul 5, Daniel Florea, a înființat două firme ale primăriei care au sloganurile sale de campanie, DF5 și FAPTE

Laurentiu Ion, 26 ianuarie 2020, Ora 15:46

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47817-1.jpg BREAKING NEWS

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea  a inițiat și susținut două proiecte de hotărâri de consiliu local, adoptate pe 26 noiembrie, pentru înființarea a două firme ale Primăriei care conțin în denumirea lor simbolurile de campanie electorală ale primarului.

Ambele simboluri de campanie apar pe pagina oficială de Facebook a primarului Daniel Florea .

Prima firmă se numește ”Infrastructură DF5 SA” și are în denumire inițialele numelui primarului Daniel Florea și numărul sectorului 5).

 

 

A doua firmă se numește ”Salubrizare FAPTE SA” și conține cuvîntul ”Fapte”, folosit ca slogan de primarul Daniel Florea .

Este pentru prima oară când un primar folosește propria simbolistică electorală în numele unor companii al căror capital este deținut de comunitate, prin consiliul local al primăriei respective.

Primarul Daniel Florea este cunoscut pentru cheltuielile exorbitante din sector. În octombrie 2019, Primăria Sectorului 5 a scos la licitație un contract-cadru pe patru ani pentru amenajarea spațiilor verzi cu o valoare estimată între 10.5 milioane de lei (minim) și 820 de milioane de lei (maxim).

În octombrie 2018, primarul Daniel Florea a alocat 4,7 milioane de lei (peste un miliion de euro) pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri, unul dintre cele mai mari bugete din ţară dedicate evenimentului.

În septembrie 2018, Daniel Florea (PSD) a pus în scenă un spectacol faraonic pentru aniversarea a jumătate de secol de existenţă a Sectorului 5: 30.000 de fotografii gratuite pentru public, 15.000 de brelocuri şi tot atâtea brăţări fosforescente, 8000 de tricouri, 3000 de șepci, o zona gastronomică, scenă impresionantă şi artişti de top, printre care Dan Bittman, 2000 de porţii de mâncare, 3000 de sandvișuri servite gratuit, 12 standuri pentru distracţia copiilor, 70 de pancarte şi 5200 de baloane cu heliu Centrul Cultural şi Pentru Tineret „Ştefan Iordache”, instituţia care a organizat în numele primăriei evenimentul, a ales o firmă de curăţenie să se ocupe de întreaga manifestaţie. Firma care a organizat evenimentul, Libro Events SRL, a depus documentele pentru licitație cu o oră şi jumătate înainte de deschiderea ofertei şi a încasat pentru prestaţie 3,3 milioane de lei.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

01:41
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară