Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: www.ziarulatak.ro Manipulanta de petarde ,Dana Varga (foto). Idealul unui fost consilier de stat Haidi băieți, care îți dau o pocnitoare?

Bogdan Ionescu, 17 ianuarie 2020, Ora 20:47

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47810-1.jpg BREAKING NEWS

 

Un fost consilier de stat, personaj controversat de altfel,  a ajuns să „respecte” legea, vânzând în perioada sărbătorilor, nimic altceva decât petarde.

Ziarul Atak prezintă o fotografia sugestivă în care apare Rozalia Dana Varga, consileră pe lângă mai toți premierii României, rotunjindu-și veniturile din taraba pe care tronează, pocnitori, artificii și alte acareturi zgomotoase și asurzitoare. Adică chiar cele care au făcut părul creț bietelor animalelor în perioada sărbătorilor de iarnă. Bașca, unele au produs și victime, mai mulți copii sau adulți fiind grav răniți de aceste obiecte pirotehnice de o calitate mai mult decât îndoielnică. Unde mai pui că și sunt interzise.

Poliția și-a făcut „datoria” din plin și ne-a umplut de comunicate cum că tone de petarde au fost confiscate, vânzători amendați, dosare penale… câte și mai câte vitejii ale vajnicilor băieți în uniformă.

Este evident că oamenii legii nu au depistat-o și pe doamna Varga, care știe dânsa unde să vândă. De fiscalitate ce să mai vorbim. Dar sigur nimeni nu a solicitat la mall-ul dânsei, nici bonul fiscal nici măcar prospectul sau garanția la explozibile. Deh, obrazul subțire cu pocnitori se tine.

Dar uitându-ne prin cariera Rozaliaei – Dana Varga, vedem că  a fost, indiferent de cine era la putere, mereu prin preajma borcanului cu miere.

Guvernele Ponta, Tăriceanu, Tudose, toate au avut nevoie de expertiza Danei Varga. Secretar personal la Cancelaria primului-ministru între 2006-2009, membru de vază al PNL sector 5, mai apoi, în două rânduri, consilier la cabinetul europerlamentarei Norica Nicolai,  în 2012-2013 consilier la Ministerul Administrației și internelor, consilier de stat pe problematica romilor și consilier la dezvoltare Regională pe vremea lui Liviu Dragnea.

Fata bulibașei din Gilău, Varga Rudolf, certat în numeroase rânduri cu legea, a baletat  între PNL și ALDE. Ultimul partid fiind și cel care a dat-o afară pierzându-și demnitățile. La cererea ALDE, I s-a solicitat premierului de atunci, Viorica Dăncilă  să o „ejaculeze”, vorba lui Vanghelie, din funcția ocupată la Departamentul pentru minorități. Fiindcă a publicat pe Facebook fotografii în care președintele Iohannis era prezentat alături de Hitler. Dăncilă nu a ținut însă cont de cererea partidului lui Tăriceanu.

Abia în 6 noiembrie 2019, Dana Varga a fost eliberată, la cerere,  din funcția de consilier de stat în cadrul aparatului de lucru al guvernului.

Și cum este iarnă, familia numeroasă, șomaj, o munca cinstita de vânzare a petardelor pare a fi tot ce își poate dori un fost consilier de stat, transpartinic. Haidi băieți, care îți dau o pocnitoare…

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

05:06
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară