Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: www.ziarulatak.ro Moldoveni umpleți-i cu carne frigiderul lui Ionel Palar! La revedere autostrada

Marian Vasile, 7 ianuarie 2020, Ora 18:20

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47806-1.jpg BREAKING NEWS

Dacă aveți de gând să-i mulțumiți cuiva pentru îngroparea Autostrăzii Moldova și tăierea finanțării de la şoseaua de centură a Bacăului, acest cineva trebuie să fie Ionel Palăr. Deputat PNL din 2004, 4 mandate, Palăr a tăcut strategic când s-a pus problema alocării bugetare pentru centură. Lui Ionel, un oraș întreg trebuie să-i mulțumească pentru asta și pentru faptul că în 16 ani de Parlament nu a făcut nimic pentru Bacău. 

Ionel Palăr, șeful liberalilor băcăuani, nu a susținut alocarea fondurilor necesare în bugetul pe 2020, asumat de Guvernul Orban, pentru finalizarea lucrărilor la şoseaua de centură a Bacăului.

În bugetul din acest an, susținut de deputatul Ionel Palăr, sunt alocați doar 64 de milioane de lei pentru lucrările la Centura Bacăului. În 2019, pentru lucrările executate au fost alocați aproximativ 250 de milioane de lei. În acest an, pentru că lucrările să se apropie de finalizare, ar fi fost necesare aproximativ 350 de milioane de lei.

Proiectul a ajuns la un stadiu de execuție de 45%,  în 2019, urmare a fondurilor alocate de Guvernul PSD, după ce lucrările au fost adjudecate de unul dintre cei mai serioși constructori români, UMB Spedition.

Ionel, tu ce faci în Parlamentul României, în care ești deputat de 16 ani? Tu nu ai rămas dator numai la prostituatele Andreei Marta, tu ești dator și băcăuanilor care te-au trimis în Parlamentul României, unde n-ai făcut nimic de 16 ani!!! 

Ai susținut în vreun fel finanțarea Centurii Ocolitoare a Bacăului? 

 

EDITORIAL

 www.ziarulatak.ro Ilie Nastase, avertizat direct de judecatori: Un singur pas gresit si vei juca tenis de masa in puscarie

www.ziarulatak.ro Ilie Nastase, avertizat direct de judecatori: Un singur pas gresit si vei juca tenis de masa in puscarie

  Condamnat la închisoare cu suspendare, fostul tenismen Ilie Năstase a aflat acum de ce a fost iertat, dar a primit și ultimul avertisment de la judecători. Magistrații au ținut cont de performanțele lui sportive, dar l-au anunțat că data viitoare nu mai primește indulgență. După ce acum doi ani a condus băut și a fu ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

01:52