Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: www.ziarulatak.ro Moldoveni umpleți-i cu carne frigiderul lui Ionel Palar! La revedere autostrada

Marian Vasile, 7 ianuarie 2020, Ora 18:20

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47806-1.jpg BREAKING NEWS

Dacă aveți de gând să-i mulțumiți cuiva pentru îngroparea Autostrăzii Moldova și tăierea finanțării de la şoseaua de centură a Bacăului, acest cineva trebuie să fie Ionel Palăr. Deputat PNL din 2004, 4 mandate, Palăr a tăcut strategic când s-a pus problema alocării bugetare pentru centură. Lui Ionel, un oraș întreg trebuie să-i mulțumească pentru asta și pentru faptul că în 16 ani de Parlament nu a făcut nimic pentru Bacău. 

Ionel Palăr, șeful liberalilor băcăuani, nu a susținut alocarea fondurilor necesare în bugetul pe 2020, asumat de Guvernul Orban, pentru finalizarea lucrărilor la şoseaua de centură a Bacăului.

În bugetul din acest an, susținut de deputatul Ionel Palăr, sunt alocați doar 64 de milioane de lei pentru lucrările la Centura Bacăului. În 2019, pentru lucrările executate au fost alocați aproximativ 250 de milioane de lei. În acest an, pentru că lucrările să se apropie de finalizare, ar fi fost necesare aproximativ 350 de milioane de lei.

Proiectul a ajuns la un stadiu de execuție de 45%,  în 2019, urmare a fondurilor alocate de Guvernul PSD, după ce lucrările au fost adjudecate de unul dintre cei mai serioși constructori români, UMB Spedition.

Ionel, tu ce faci în Parlamentul României, în care ești deputat de 16 ani? Tu nu ai rămas dator numai la prostituatele Andreei Marta, tu ești dator și băcăuanilor care te-au trimis în Parlamentul României, unde n-ai făcut nimic de 16 ani!!! 

Ai susținut în vreun fel finanțarea Centurii Ocolitoare a Bacăului? 

 

EDITORIAL

O crimă cu premeditare

O crimă cu premeditare

Despre executarea politico-penală a lui Liviu Dragnea s-a scris. Și s-a răs-scris. În schimb, despre execuția sa fizică nu se prea știe. Zilele trecute l-a vizitat în penitenciar, după ce a făcut insistente diligențe în acest sens, Codrin Ștefănescu. Ceea ce relatează acesta pe pagina sa de Facebook este înfiorător ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

09:59
BREAKING NEWS:

La Colectiv a fost mână criminală! Nu putem admite mușamalizarea acestui asasinat! Primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone victimă a acestui complot politic Acum poate fi legal? Dacă mor oameni in incendii, să moară dar nimeni sa nu răspundă