Stanga
Dreapta

Exclusiv: www.ziarulatak.ro Un hoț îi sugea degetele de la picioare victimei

Gheorghe George, 7 ianuarie 2020, Ora 17:51

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47801-1.jpg Exclusiv

Autoritățile din statul american Florida caută un bărbat suspectat că a intrat prin efracție în casa altui bărbat și i-a supt degetele de la picioare în timp ce dormea, informează The Independent.

Întâmplarea a avut loc pe 24 decembrie, în orașul Bradenton, iar victima s-a trezit în timpul nopții și l-a găsit pe spărgător la picioarele patului său, a relatat postul local WSOC.

Potrivit biroului șerifului din Comitatul Manatee, victima i-a spus agresorului că nu are bani, iar suspectul i-a răspuns că se afla acolo "să sugă degete de la picioare".

A urmat o altercație între cei doi bărbați, iar suspectul a fugit din casă, dar s-a oprit la mașina victimei și i-a spart parbrizul.

Poliția nu a făcut încă nicio arestare în acest caz, dar investigația continuă.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

09:07
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară