Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: www.ziarulatak.ro Eu nu sunt BARNA sau alţi papagali de-ai lui. Cumpanasu face ture intr-un picior pe langa puscarie

Marian Vasile, 3 ianuarie 2020, Ora 16:57

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47791-1.jpg BREAKING NEWS

Fostul prezidenţiabil Alexandru Cumpănaşu a explodat, luni seară, pe pagina sa de Facebook, după ce presa a vuit că e vizat de un dosar penal pentru fraudare de fonduri europene.

"Vreau să le transmit TUTUROR jurnaliştilor şi şmecherilor din SISTEM că sunt foarte liniştit şi calm, dar nu voi UITA şi nu voi IERTA niciodată pe nimeni dintre cei care mi-au jignit familia sau au aruncat cu noroi în mine zilele acestea, pentru simplul motiv că nu am acceptat moartea Alexandrei. Nu pentru mine. Eu ştiu cu cine mă lupt şi mă lasă rece orice încercare de intimidare, însă din momentul în care MAMA mea care este SFÂNTĂ pentru mine m-a sunat plângând pentru că a văzut la TV neadevăruri şi exagerări despre copilul ei, îi VOI CĂLCA ÎN PICIOARE pe toţi cei care au prezentat eronat situaţia şi şmecherii SISTEMULUI.

Mama mea suferă de afecţiuni cardiace, fiind operată şi având stent, iar faptul că vreme de două zile a ascultat ştirile şi a văzut titlurile unor nenorociţi cum că fiul ei va face puşcărie este NEPERMIS! Cu atât mai mult cu cât la DNA, NU SUNT PUS SUB ACUZARE cum mulţi au prezentat situaţia în mod eronat, ci am calitatea de suspect adică suspiciuni care se verifică.

Nu mai spun că un om este vinovat doar dacă este condamnat definitiv de o instanţă de judecată! Eu nu sunt BARNA sau alţi papagali de-ai lui care se sperie şi execută ce i se spune. Vom vedea cât de cinstit este fiecare din cei care m-au acuzat zilele astea! P.S.: Apropo, familia lui Dincă când este arestată? Dar complicii? Dar criminalul pădurarului? Dar pedofilul din Dobrun? Etc. Sau principala grijă este CUMPĂNAŞU?! Care a ÎNDRĂZNIT să ÎNFRUNTE SISTEMUL?", a transmis Alexandru Cumpănaşu, care şi-a pus poză cu mama lui şi cu familia Alexandrei.

Dosarul lui Cumpănaşu

Surse apropiate parchetului anticorupţie au dezvăluit, că Alexandru Cumpănaşu a fost pus sub acuzare de DNA Constanţa pentru furnizare de date false într-un proiect cu fonduri europene derulat de SNSPA.

Procurorii suspectează că Alexandru Cumpănaşu ar fi minţit că are studii superioare atunci când a aplicat pentru postul de expert în cadrul proiectului "Consolidarea cadrului pentru creşterea calităţii serviciilor publice şi sprijinirea dezvoltării la nivel local" (SIPOCA 9), implementat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin Direcţia pentru Descentralizarea Administraţiei Publice, în parteneriat cu SNSPA.

Potrivit legii privind prevenirea şi sancţionarea faptelor de corupţie, "folosirea sau prezentarea cu rea-credinţă de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Uniunii Europene sau din bugetele administrate de aceasta ori în numele ei, se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi".

Din declaraţia de avere semnată cu ocazia candidaturii la prezidenţiale, Alexandru Cumpănaşu a primit un salariu de peste 5.500 lei pe lună de la SNSPA în 2018 şi alţi 4900 lei pe lună de la Unitatea Executivă pentru Finanţarea Învăţământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării şi Inovării (UEFISCIDI), deşi nu are studii superioare.

Anul trecut, Cumpănaşu a încasat şi peste 580.000 de lei, iar soţia lui, peste 310.000 de lei, drepturi de autor din proiectele ONG-ului său, Asociaţia pentru Implementarea Democraţiei

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

01:06
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară