Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: WWW.ZIARULATAK.RO CRETINOIDUL ATEU IULIAN BULAI DE LA USR : ”ÎN 2020 VOM MUTA MUNȚII DIN LOC”

Gheorghe George, 2 ianuarie 2020, Ora 17:37

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47789-1.jpg BREAKING NEWS

Iulian Bulai, deputatul USR de Neamt care a scandalizat o tara intreaga prin afirmatii blasfemiatoare despre Iisus Cristos si Fecioara Maria, facute pe 25 decembrie, ziua in care crestinii sarbatoresc Nasterea Mantuitorului, a revenit la sfarsit de an 2019 cu un mesaj prin care transmite ca in anul 2020 va muta muntii din loc si ca va face o schimbare in judetul Neamt si in Romania. Bulai mai transmite ca se sacrifica stand departe de familie, in interesul celor care l-au trimis in Parlament. ”Cu credința într-o Românie mai bună, împreună vom muta munții din loc și vom face o schimbare în Neamț și în toată țara.

Acum e timpul să le mulțumim familiilor noastre pentru tot timpul sacrificat în folosul comunităților nostre. Eu i-am mulțumit astăzi soției mele pentru tot timpul pe care mi-l permite sa îl folosesc departe de familie, în interesul celor care ne-au acordat încredere și au speranță în noi”, scrie deputatul USR pe pagina lui de facebook.

Iulian Bulai, de confesiune catolica, spunea pe 25 decembrie ca Fecioara Maria a fost o mama surogat, iar familia in care s-a nascut Iisus era ciudata. Mesajul lui din ultima zi a anului 2019 este cu atat mai sfidator, cu cat nici pana la aceasta ora el nu si-a cerut scuze si nici nu a retras ce a spus in Sfanta Zi de Craciun, in schimb, se erijeaza in aparatorul intereselor poporului roman, ale carui simboluri sacre tocmai le-a calcat in picioare.

Blasfemiile emise de deputatul USR au starnit reactii de indignare si de revolta din partea opiniei publice, dar mai ales din partea Bisericii Ortodoxe Romane si a reprezentantilor de varf ai Bisericii Catolice din Romania.

 

EDITORIAL

Wernerii instaurează dictatura incompetenței

Wernerii instaurează dictatura incompetenței

 Ce vuiet, ce urlete, ce hăcuieli ar avea loc dacă la guvernare ar fi PSD și ar face măcar jumătate din greșelile criminale pe care le fac wernerii astăzi, instalați lejer la Palatul Victoria! Ce s-ar mai tăvăli susținătorii pe asfalt protestând împotriva lui “Dragnia”, “Vasilica Viorica”, “O ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

18:58