Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: WWW.ZIARULATAK.RO CRETINOIDUL ATEU IULIAN BULAI DE LA USR : ”ÎN 2020 VOM MUTA MUNȚII DIN LOC”

Gheorghe George, 2 ianuarie 2020, Ora 17:37

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47789-1.jpg BREAKING NEWS

Iulian Bulai, deputatul USR de Neamt care a scandalizat o tara intreaga prin afirmatii blasfemiatoare despre Iisus Cristos si Fecioara Maria, facute pe 25 decembrie, ziua in care crestinii sarbatoresc Nasterea Mantuitorului, a revenit la sfarsit de an 2019 cu un mesaj prin care transmite ca in anul 2020 va muta muntii din loc si ca va face o schimbare in judetul Neamt si in Romania. Bulai mai transmite ca se sacrifica stand departe de familie, in interesul celor care l-au trimis in Parlament. ”Cu credința într-o Românie mai bună, împreună vom muta munții din loc și vom face o schimbare în Neamț și în toată țara.

Acum e timpul să le mulțumim familiilor noastre pentru tot timpul sacrificat în folosul comunităților nostre. Eu i-am mulțumit astăzi soției mele pentru tot timpul pe care mi-l permite sa îl folosesc departe de familie, în interesul celor care ne-au acordat încredere și au speranță în noi”, scrie deputatul USR pe pagina lui de facebook.

Iulian Bulai, de confesiune catolica, spunea pe 25 decembrie ca Fecioara Maria a fost o mama surogat, iar familia in care s-a nascut Iisus era ciudata. Mesajul lui din ultima zi a anului 2019 este cu atat mai sfidator, cu cat nici pana la aceasta ora el nu si-a cerut scuze si nici nu a retras ce a spus in Sfanta Zi de Craciun, in schimb, se erijeaza in aparatorul intereselor poporului roman, ale carui simboluri sacre tocmai le-a calcat in picioare.

Blasfemiile emise de deputatul USR au starnit reactii de indignare si de revolta din partea opiniei publice, dar mai ales din partea Bisericii Ortodoxe Romane si a reprezentantilor de varf ai Bisericii Catolice din Romania.

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

16:38
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară