Stanga
Dreapta

BREAKING NEWS: www.ziarulatak.ro Un cretin ordinar votat de romani deputat, este un Ateu imputit Deputatul USR , Iulian Bulai: „Fecioara Maria, o mamă surogat”

Marian Vasile, 27 decembrie 2019, Ora 17:03

  • print
  • |
www-ziarulatak-ro-47778-1.jpg BREAKING NEWS

Ziua de Crăciun este una din cele mai mari sărbători creștine. Este ziua pe care toți românii o sărbătoresc, credincioși sau nu.

Indiferent de modul în care se manifestă în plan religios, toți știu povestea Nașterii Domnului. Până acum nimeni nu s-a gândit că Fecioara Maria este o mamă surogat. Că Iosif, tatăl lui Iisus este un bătrânel care și-a luat o adolescentă.

Deputatul USR Neamț, Iulian Bulai, a stârnit furia românilor. Parlamentarul folosește ziua de Crăciun și nașterea lui Iisus Hristos pentru a aduce în atenția  romanilor, nefiind la prima declaratie de acest gen.

 Fecioara Maria este considerată mamă-surogat, tatăl lui Iisus – un om trecut de prima tinerețe care a luat o adolescentă, iar miracolul nașterii este trecut printr-un registru fiziologic pe care să-l înțeleagă orice ateu.

mamă surogat (mamă purtătoare, mamă de împrumut) este o femeie care acceptă în urma unui acord să rămână însărcinată cu obiectivul de a da naștere unui copil care va fi crescut de o altă familie sau persoană ca fiu propriu. În general, mamele purtătoare fac acest lucru în schimbul unei retribuții bănești.

Culmea este că cretinoidul Bulai  se consideră credincios. Un catolic, poate mai puțin practicant, mai senzaționalist, dar care în ziua de Crăciun a decis să-și exprime punctul de vedere asupra Nașterii Domnului.

Mai jos, mesajul transmis de Iulian Bulai în prima zi de Craciun

Un copil. Sărac și provenit dintr-o familie foarte ciudată. Un tată trecut de prima tinerețe și o mamă adolescentă.

Apărut în lume fără ca părinții lui să fi făcut dragoste. Cu o mamă surogat și un tată care acceptă paternitatea fără să fi contribuit la ea.

Refuzat de comunitate. Născut fără ca părinții să fi fost căsătoriți, doar logodiți. Nașterea lui arată extradordinarul dar și limitele societății în care a apărut.

Acum 2000 de ani s-au întâmplat cele scrise mai sus. Soarta lui este astăzi împărtășită de mulți copii din România, dar care nu au avut alături părinți atât de iubitori.

Avem peste 50.000 de copii în grija statului. Peste 3000 de copii anual dați spre adopție. Mai mult de o treime din cei 3000 nu își găsesc o familie.

Anual aprox. 2000 de copii sunt declarați greu adoptabili-nimeni nu îi vrea în România. Peste 1000 de copii români au fost traficați doar în UK până în 2007.

Recent, justiția română nu a găsit niciun vinovat din cele câteva zeci/ sute care ar fi fost implicați în traficul a aproape 200 de copii din Țăndărei.

Acesta este cel mai mediatizat caz recent de trafic de ființe umane din România, dar nicidecum singurul.

Asta arată multe comunități eșuate sau cvasi eșuate în România. Comunități eșuate la fel de mult ca cea din Betleem de acum 2000 de ani. Eșuate din lipsă de implicare a celor din jur.

În fața atâtor comunități eșuate, noi avem șansa de a umple locul păstorilor și magilor care au dat o mână de ajutor acum 2000 de ani.

Într-o Românie cu mulți baronași și combinatori, politicienii onești ar trebui să fie păstorii și magii zilelor noastre care dau o mână de ajutor celor care au nevoie: comunități eșuate cu nevoie de solidaritate, generozitate și bună gestionare a bugetului local. În interesul părinților și pruncilor.

Pentru mine și despre asta este Crăciunul: implicare în comunitatea locală pentru cei mai vulnerabili și măsuri de intervenție din partea comunității dincolo de incapacitățile individului.

Crăciun fericit tuturor!

 

EDITORIAL

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Vrăjitoarele i-au spus lui Nicolae Păun care sunt jocurile politice din 2024

Președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun, a convocat zilele trecute cele mai tari vrăjitoare din România, cărora le-a cerut să îi prezică jocurile politice care se vor face în acest an electoral. Iată ce a ieșit: Astrele și globul magic spun că discuțiile politice care au loc zilele acestea, cu pr ...

STIRI RECENTE

FACEBOOK

ARHIVA

NEWSLETTER

Introduceti emailul dvs. mai jos pentru a primi ultimele stiri de pe site-ul Mesagerul.org.ro

14:32
BREAKING NEWS:

Sectorul 5 înflorește . Primarul Cristian Popescu Piedone a scos directorii în stradă și a dat startul campaniei de primăvară